Golupčići!

Severina i Igor bili su najzaljubljeniji par na svečanom otvorenju Europske prijestolnice kulture u Rijeci

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina sinoć u Rijeci nije skidala veliki osmijeh s lica pozirajući s 15 godina mlađim suprugom Igorom Kojićem.

Na velikoj pozornici smještenoj u riječkoj luci, sinoć je održan svečani program otvorenja Rijeka 2020. - Europska prijestolnica kulture.

Pogledaj i ovo Severina, Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) Baš su bili dobri Bivši Severinin svekar otkrio u kakvom su danas odnosu, jako su voljeli jedno drugo: "Bilo ovo napisano ili rečeno budite sigurni da..."

A među poznatim uzvanicima bila je i Severina koja je u Rijeku stigla u pratnji supruga Igora Kojića s kojim je prisustvovala i središnjoj svečanosti, izvedbi predstave "Opera Industriale",

U dugoj, rozoj haljini preko koje je prebacila bijeli kaput, 47-godišnja splitska pjevačica nije skidala veliki osmijeh s lica, baš kao niti njezin 15 godina mlađi suprug.

Pjevačica je nekoliko dana ranije na Instagram profilu pozvala obožavatelje u Rijeku te se prisjetila kada je na tamošnjim daskama 2007. godine glumila barunicu Castelli u predstavi "Gospoda Glembajevi".

"'Gotovo svi oni koji pužu pred nama, kasnije nas uvijek tako strahovito uzvišeno prljaju...', Miroslav Krleža, Gospoda Glembajevi, 2007., HNK Rijeka... Bilo mi je zadovoljstvo glumiti barunicu Castelli", napisala je popularna pjevačica te je podsjetila da se cijela predstava može pogledati na njezinu YouTube kanalu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Uz Rijeku me vežu lijepe uspomene, divni ljudi, moja voljena Mani, HNK, Karolina Riječka i barunica Castelli, kao i ovaj Krležin šešir na mojoj glavi, koji mi je posudio moj dragi prijatelj Rade Šerbedžija... Rijeka je neko vrijeme bila moj drugi dom, ovdje sam živjela njezinu kulturu i baš zato sam ponosna što uskoro postaje Europska prijestolnica kulture 2020. Vidimo se u subotu, da proslavimo zajedno", napisala je pjevačica uz fotografiju.

Podsjetimo, Severinin angažman u drami Miroslava Krleže prije 13 godina izazvao je veliki skandal, a glumci i publika protivili su se njezinoj ulozi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene