baš je briga

Lidija proziva, a Severina razvukla osmijeh i za to uopće ne mari

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dvije Splićanke "zaratile" su zbog koncerta u Sloveniji. Dok Lidija bijesni, Severina zadovoljno pohodi javna događanja.

Prozivke od strane Lidije Bačić Severinu ne diraju ni najmanje. Dok se Lidija svojim fanovima žalila da je njezin koncert u Sloveniji na kojem je trebala nastupiti sa Severinom otkazan, odlično raspoložena Severina uživala je u predstavi u sklopu Splitskog ljeta.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

U rodni Split Severina je stigla sa suprugom Igorom Kojićem, a baš kao i uvijek ni ovog puta njihov dolazak nije mogao proći nezamijećeno. Supružnici su uživali u odličnoj večeri koju im nije pokvarila prozivka Lidije Bačić.

Podsjetimo, Lidija je sinoć svoje obožavatelje obavijestila da joj je otkazan nastup u Sloveniji. "Ja na odmoru i menadžer mi javi da neki ne odmaraju nego kopaju i lobiraju.Što se može... ima nas svakakvih", napisala je Lidija na svom Instagramu. Do problema je navodno došlo zbog spornih plakata prema kojima se čini da je Severina Lidiji predgrupa. Optužbe da je sam umješan u otkazivanje Lidijinog nastupa demantirao je i sam Severinin menadžer Tomislav Petrović.


SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene