neobično za nju

Poseban dan za Severinu, no od nje ni glasa: Potvrdila ono o čemu se mjesecima priča?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina i Igor Kojić vjenčali su se 25. rujna 2015., a još prošle godine pjevačica je mužu objavila posvetu uz niz njihovih fotografija.

Severini i Igoru Kojiću je peta godišnjica braka, no ni jedno od njih se nije oglasilo na društvenim mrežama kao prijašnjih godina. 

Pogledaj i ovo Severina - 1 "Da ju nisam vidjela uživo..." Prezgodna Seve javila se iz grada koji ju je čekao devet godina, svi su odmah primijetili isto: "Ma daj više, čime se hrani? Tako treba izgledati žena!"

To je dodatno pojačalo glasine o njihovom bračnom krahu. Naime, još prošle godine Severina je objavila posvetu Igoru na Instagramu uz nekoliko njihovih romantičnih fotografija. 

"25.9....kad pričam ti me slušaš, kad plešem ti se zadovoljno smješkaš, kad padam ti me čekaš dolje sa čokoladom u ruci... tvoja ljubav me čini potpunom, ali tvoja ljubav prema mom sinu me čini najsretnijom ženom na svijetu. Ponosna sam na tebe jer ti uvijek izabereš stranu ljubavi. Sretno nam!!! Živjela ljubav, jedina i najveća sila svijeta!!!", napisala je splitska pjevačica. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

25.9....kad pričam ti me slušaš, kad plešem ti se zadovoljno smješkaš, kad padam ti me čekaš dolje sa čokoladom u ruci... tvoja ljubav me čini potpunom ❤, ali tvoja ljubav prema mom sinu me čini najsretnijom ženom na svijetu 🙌🏻 Ponosna sam na tebe jer ti uvijek izabereš stranu ljubavi❤ Sretno nam!!! Živjela ljubav, jedina i najveća sila svijeta!!! #onlylove #mojaljubav #mrandmrskojic #magictour #zahvalnazasve #bajkazacijeluobitelj #severina #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca

A post shared by Severina (@severina) on

Čini se da su i Severina i Igor ove godine odlučili za šutnju, a posljednjih dana su objavljivali fotografije koje su otkrile da i dalje ne provode vrijeme jedno s drugim. 

Inače, pjevačica i Kojić su se vjenčali 25. rujna 2015. u tajnosti u istarskim Balama. Izgovorili su sudbonosno da pet mjeseci nakon što je ona potvrdila da su skupa. Kasnije su imali veliku proslavu u Beogradu s 500 gostiju, a snimke su završile u njezinom spotu za pjesmu "Kuma". 

Dok neki vjeruju da je njihov brak gotov, drugi tvrde da njihove objave na društvenim mrežama nisu dokaz za to. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson (Foto: Getty) +0 Rebel Wilson (Foto: Getty) Celebrity Pohvalila se novom figurom nakon gubitka 40 kilograma, ali i novim 11 godina mlađim dečkom koji voli starije dame

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene