ulovili ga samog

Severina rođendanskom porukom Igoru pokušala utišati glasine o razvodu, no čini se da par ipak nije zajedno

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je prije nekoliko dana objavila fotografiju sa suprugom Igorom povodom njegovog rođendana, no srpski mediji prenose kako par ipak nije zajedno.

Severina je prošlog tjedna objavila fotografiju sa suprugom Igorom Kojićem nakon mjeseci šutnje te je pokušala utišati glasine o njihovom razvodu, no srpski mediji sada prenose da se radi o staroj fotografiji te da par i dalje nije zajedno.

Pogledaj i ovo Severina - 3 "Izgleda bolje nego ja s 33!" Severina na svojoj zabavi zaplesala uz hit Lepe Brene, pogledajte video koji se širi društvenim mrežama: "Hahah, opletiii!"

Kojića su uhvatili proteklog vikenda u jednom beogradskom trgovačkom centru, koji je posjetio sam. "Ležerno odjeven, Igor je stigao u jedan trgovački centar u kojem je razgledavao trgovine. S njim nije bio nitko, čak ni Severina. Očito je da od glasina da se razvode vrijeme nonstop provodi bez nje te ga sve češće viđaju samog u javnosti", rekao je izvor za Blic.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ovom divnom muškom stvorenju @igorkojic sretno uplovljavanje na 33 okretaja! Sretno, ljubavi ❤️ #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

Severina je u Hrvatsku stigla sredinom travnja ove godine, a cijelo vrijeme je u društvu prijatelja s kojima uživa na našoj obali. Većinu vremena provodi u Splitu, a bila je na odmoru i sa svojim sinom. Srpski mediji javljaju kako je Igor rođendan proslavio u Beogradu, a Severina nije došla.

"Ovom divnom muškom stvorenju sretno uplovljavanje na 33 okretaja! Sretno, ljubavi", napisala je Severina u romantičnoj čestitci povodom Igorova 33. rođendana 30. srpnja. "Kažu da su Isusove godine najsretnije. Hvala, ljubavi", napisao joj je suprug u odgovoru.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene