Premijera "Naše bile štorije"

Severina ne krije sreću i ponos: "Sve me ovo vraća u djetinjstvo"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Priča govori o Ani - Severini i Duji - Karanu. Ukratko, ona je kćer iz dobrostojeće obitelji , a on mangup koji igra u Hajduka.

Na bini Severina, Karan, Danijela, Giuliano, Tedi spalato, a svi žele ovaj mjuzikl pretvoriti u nešto što će trajati dugo, nastupati širom Hrvatske i predstavljati Split. Djelo Karana i Nene Ninčevića "Naša bila štorija" večeras je premijerno izvedeno na splitskim Gripama.

Pogledaj i ovo showbuzz savladale je emocije Emotivna Severina: "Prvo je moja majka počela plakati, a onda i ja za njom"

"Imamo jednu lijepu našu romantičnu priču. Severini je rođendan, a meni imendan. Valjda to netko odozgo vidi", rekao je Goran Karan uoči premijere za Dnevnik Nove TV.

Priča govori o Ani - Severini i Duji - Karanu. Ukratko, ona je kćer iz dobrostojeće obitelji , a on mangup koji igra u Hajduka. Točnije, mladi splitski glumci glume njihovu priču iz ranijih dana, a oni pjevaju.

 

"Sretna sam što sam tu, ovo me sve vraća u djetinjstvo. Svi moji će doći, prva moja mama", kaže Severina.

Za mjuzikl je ključan muzički dio, ali fantastičan je glumac Joško Ševa koji kao narator vodi cijelu priču. Uz njega će do izražaja doći i mladi glumci, a smijeha neće nedostajati. Iako kažu da do kraja ima i suza naposljetku sve završava sretno. "Ovo su splitski Romeo i Julia sa sretnim krajem", otkriva Neno Ninčević.

U dvoranu se kao scenski efekt uparkirao fićo, a jedna pjesma posvećena je Hajduku. Svakako, nešto iznenađujuće, zbog čega je večeras dvorana Gripe bila rasprodana.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene