A nije za Igora

Dirljiva Severinina poruka: "Hvala ti za sve što si prošao sa mnom"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako obožava svog supruga, nije on jedini muškarac kojeg Severina voli i poštuje. Čestitala je rođendan svom prijatelju, jako dirljivom porukom.

Severina je objavila hit, a onda sa suprugom Igorom Kojićem otputovala u Ameriku na odmor. Par je slatke fotografije s putovanja objavio na svojim Instagram profilima. Da se vole i u Los Angelesu, pokazali su poljupcem pored mora. U Los Angelesu inače živi Igorova sestra Nataša, kojoj je par stigao u posjet. Nasmijani i sretni, brat i sestra te Severina pozirali su i iz automobila.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

Iako su na putu, Severina i Igor čestitali su dirljivim porukama rođendanu Edvinu Softiću. "Fotografija je iz devedeset i neke na tvoj rođendan... Pjevao je Kemo... Prvo si mi bio menadžer, pa prijatelj, a onda si mi postao obitelj. Zaljubljenik u glazbu, život i sve lijepo. Nekad su takve nazivali boemima... Hvala za sve što si prošao sa mnom i što si me usrećio do kraja života. Sretan ti rođendan, dragi moj. Volim te", čestitala je Severina svom prijatelju.

 

Fotografija je iz devedeset i neke na tvoj rođendan... pjevao je Kemo... prvo si mi bio menadžer pa prijatelj, a onda si mi postao obitelj. Zaljubljenik u glazbu, život, vino i u sve lijepo. Nekad su takve nazivali boemima... Hvala za sve što si prošao sa mnom i što si me usrećio do kraja života. Sretan ti rođendan, dragi moj Volim te

A photo posted by Severina Kojic (@severina) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene