prepoznajete li ga?

Poznati glumac pokazao kako izgleda bez brade i naočala, nitko ne može vjerovati da je to stvarno on

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Seth Rogen je za ulogu u novoj seriji "Pam and Tommy" obrijao bradu i skinuo dioptrijske naočale, a na fotografijama koje je objavio na Instagramu je neprepoznatljiv.

Glumac Seth Rogen (39) iznenadio je obožavatelje svojim novim izgledom.

Pogledaj i ovo showbuzz sve je zavarala! Ekipa na plaži bila je uvjerena da gleda u seks bombu koja je nekad žarila i palila, ali varka je i više nego dobro upalila!

Iako je samo obrijao bradu i skinuo dioptrijske naočale, promjena je nevjerojatna i mnogi ne vjeruju da je na fotkama koje je podijelio na svojem Instagramu uopće on.

Seth je promijenio izgled za ulogu u humorističnoj seriji "Pam and Tommy" o vezi Pamele Anderson i Tommyja Leeja u kojoj će on utjeloviti čovjeka koji je ukrao i objavio njihovu neslavnu snimku seksa, Randa Gauthiera.

Rogen je pokazao i kako izgledaju glumci Lily James i Sebastian Stan kao Pamela i Tommy, a sve su transformacije oduševile javnost.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Seth (@sethrogen)

"Wow, kakva promjena", "Ma je li ovo zaista Rogen?", "Seth, neprepoznatljiv si", pisali su mu obožavatelji koji glumca nisu prepoznali na fotkama, a mnogi su komentirali i da glavni akteri izgledaju poput originala.

Pravi Pamela i Tommy nisu uključeni u projekt, a još nije poznato kada bi serija trebala stići na streaming servis Hulu. Njih dvoje vjenčali su se nakon što su se poznavali samo 96 sati i u braku su bili od 1995. do 1998. godine, a zajedno imaju sinove Brandona i Dylana.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 2 Petar Grašo Petar Grašo - 6 +0 Petar Grašo - 1 Celebrity Slovenski mediji pišu da je Petar Grašo u vezi s atraktivnom vinarkom, glasine je komentirao pjevač, a na priče se osvrnula i ona!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene