otkrila je i zašto

Atraktivna sestra našeg bivšeg nogometaša vratila se u Hrvatsku nakon što je godinama živjela u Dubaiju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Leko prije sedam godina iz Hrvatske se preselila u Los Angeles, a posljednjih pet godina živjela je i radila u Dubaiju.

Sestra našeg bivšeg nogometnog reprezentativca Jerka Leke, Jelena, vratila se u Hrvatsku nakon što je godinama živjela i radila u Dubaiju.

Pogledaj i ovo Jelena Leko Pokazala poveći trbuh Atraktivna sestra Jerka Leke novim trudničkim fotografijama očarala sve redom: "Prelijepa si, sijaš!"

"Predivno je ponovno biti doma", kazala je u ekskluzivnom intervjuu za časopis Story te je priznala da joj je u Dubaiju najviše nedostajala obitelj, s kojom je neizmjerno povezana.

Jelena je Hrvatsku napustila prije sedam godina kada se preselila u Los Angeles. Tamo je provela dvije godine, a zatim se zbog manekenskog angažmana odselila u Dubai, gdje je živjela posljednjih pet godina i radila kao menadžerica u jednoj tvrtki koja se bavi organizacijom događaja. Na poslu je upoznala i neke svjetski poznate face, a jednom se prilikom na svojem Instagramu pohvalila da se družila s glumicom Lindsay Lohan.

Jelena je ostala je u dobrim odnosima s bivšom suprugom svojeg brata, manekenkom Ivom Šarić, koja je nedavno dobila dijete s nogometašem Brunom Petkovićem, a kaže i da slobodno vrijeme najradije provodi s dvojicom njihovih sinova, svojim nećacima Carlosom i Leonom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 🌸Jelena Leko🌸 (@jelenaleko)

Za Story je potvrdila i da je u sretnoj vezi, no nije htjela odavati detalje o svojem partneru.

"Moje srce je osvojeno i zauzeto. Pokušavam oduvijek svoj ljubavni život dijeliti samo s užim krugom obitelji i prijatelja", priznala je, a otkrila je i da planira s njim izgraditi obitelj.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene