bez dlake na jeziku

Umrla je tijekom rutinske operacije, često se šalila na račun zahvata koji su je izobličili, a šokirala je priznanjem o izvanbračnim aferama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Joan Rivers u prvom braku je izdržala nekoliko mjeseci, a u emisiji Howarda Sterna je priznala da je drugog muža Edgara Rosenburga nekoliko puta prevarila.

Prošlo je šest godina od smrti legendarne komičarke i voditeljice Joan Rivers koja je bila poznata po oštrom jeziku, osobito prema političarima i slavnim osobama. 

Pogledaj i ovo showbuzz Gubitak voljene osobe Tragedije koje su ih zauvijek obilježile: 'Osjećaj krivnje je uvijek tu'

Pokojna Joan je 28. kolovoza 2014. otišla na operaciju glasnica koja je bila rutinski zahvati, no dok je bila na operacijskom stolu njezino zdravstveno stanje se zakompliciralo i prestala je disati. Liječnici su Rivers, koja je bila i glumica, spisateljica te producentica, stavili u induciranu komu i smjestili na odjel intenzivne njege. 

Bila je tjedan dana u bolnici Mount Sinai na Manhattanu spojena na aparate koji su ju održavali na životu. No unatoč naporima liječnika, Joan je doživjela srčani zastoj i preminula 4. rujna 2014. 

"S velikom tugom moram objaviti da je moja majka, Joan Rivers, preminula. Nije se mučila, preminula je u miru, u bolnici Mount Sinai. Obitelj i najbliži prijatelji bili su uz nju u trenutku smrti. Moja majka živjela je za to da uveseljava druge. Iako se u ovom trenutku teško smijati, znam da bi ona željela da radimo upravo to", objavila je njezina kći Melissa Rivers.

Komičarka oštrog jezika, zbog kojeg su ju neki obožavali, a drugi joj nisu bili skloni, vodila je emisiju "Fashion Police" u kojoj je komentirala modne kombinacije slavnih ljudi. Usto je imala i svoj internetski show "In Bed With Joan" u kojem je sa zvijezdama razgovarala u krevetu i otkrivale su joj tajne. 

Rivers se šalila s drugima, ali i na svoj račun. Otvoreno je rekla da je bila na mnogo plastičnih zahvata što je bilo vidljivo u njenom izgledu. Usto se našalila da je toliko puta bila na operacijama da više ni sama ne zna broj. 

Njezino pravo ime je bila Joan Alexandra Molinsk, a kako joj je njezin agent Tony Rivers savjetovao da ga promijeni uzela je njegovo prezime. S humorom je spojila glazbu, pa je tako 1964. bila dio komičnog muzičkog tria "Jim, Jake, and Joan". 

Rivers se udavala dvaput, a prvi muž joj je bio nasljednik brenda odjeće Bonds James Sanger. Vjenčali su se 1955. i iste godine se razveli. Joanin drugi suprug je bio filmski producent Edgar Rosenberg za kojeg se udala 1965. 

Bili su u braku do njegove smrti 1987. i dobili kćer Melissu Warburg Rosenberg koja za svoju glumačku karijeru koristi prezime Rivers. Joan je svojedobno u emisiji Howarda Sterna priznala da je imala nekoliko afera tijekom braka s Rosenburgom i šokirala javnost. Otkrila je i da je 60-ih godina imala seks za jednu noć s pokojnim glumcem Robertom Mitchumom. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene