zgode u gradiću Stars Hollow

Prije 20 godina osvojili su srca gledatelja diljem svijeta: Evo kako danas izgledaju glumci iz serije "Gilmoreice"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svaku epizodu serije "Gilmoreice" pratilo je oko pet milijuna gledatelja diljem svijeta, a imala je sedam sezona i svoj kraj dobila 2016. u četiri epizode.

Prva epizoda humoristične serije "Gilmoreice" emitirana je 5. listopada 2000., a postala je najuspješnija na američkom televizijskom kanalu The WB. 

Pogledaj i ovo showbuzz Što joj je to trebalo? Zvijezdu "Gilmoreica" teško je prepoznati nakon niza estetskih zahvata, na novim fotografijama izgleda kao druga žena!

Drama o majci i kćeri osvojila je gledatelje diljem svijeta i zabavljala ih je sedam sezona, sve do listopada 2007. Priča je ostala nedovršena, kako su isticali obožavatelji, pa su snimljene četiri epizode 2016., a mnoge zanima kako danas izgledaju zvijezde serije i čime se bave. 

Lauren Graham (53) debitirala je s 33 godine kao Lorelai Gilmore, menadžerica pansiona Independence In u mjestu Stars Hollow i majka odlične učenice Rory. Prije nego što se proslavila u "Gilmoreicama", Lauren se pojavila u serijama "City", "Townies", "Seinfeld" i "NewsRadio". Za ulogu Lorelai osvojila je Zlatni globus, a nekoliko godina kasnije zaigrala je u uspješnoj seriji "Roditelji i djeca" kao Sarah Braverman. 

Ta joj je uloga donijela sreću i u privatnom životu jer su se ona i kolega sa seta koji joj je glumio brata Peter Krause (55) zaljubili i u vezi su od 2010. Lauren je uspjela i izvan Hollywooda te je napisala knjige "Someday, Someday, Maybe", "Talking as Fast as I Can: from Gilmore Girls to Gilmore Girls (and Everything in Between)" i "In Conclusion, Don't Worry About It". 

Laureninu kćer u seriji "Gilmoreice" utjelovila je Alexis Bledel, koja je imala 19 godina kada je glumila Rory Gilmore, tinejdžerku ludu za knjigama. Ona je jako zrela za svoju dob, nekad više i od svoje majke, a njihov je odnos više prijateljski nego onaj majke i kćeri. 

Za Alexis je, baš kao i za Lauren, uloga u seriji bila prijelomna za karijeru jer se dotad bavila modelingom. Slava joj je donijela angažmane u filmovima "Besmrtna ljubav" i "Čarobne hlače". Nakon završetka "Gilmoreica" zaigrala je 2012. u nekoliko epizoda serije "Momci s Madisona" i njezin je lik imao kratku romansu s Peteom Campbellom, kojeg je utjelovio Vincent Kartheiser. 

Alexis i Vincent zaljubili su se u stvarnom životu, a javnost je iznenadila vijest da su se 2014. vjenčali u tajnosti. Godinu dana kasnije dobili su sina i to su uspješno skrivali neko vrijeme. Zanimljivo je kako i dalje ne postoji nikakva fotografija njihova djeteta i ne zna se kako izgleda, a ni koje ime su mu dali. 

Bledel je nakon "Gilmoreica" dobila ulogu u još jednoj hit-seriji. Riječ je o Netflixovoj seriji "Sluškinjina priča", u kojoj je utjelovila Emily Malek. 

Od muškog dijela postave "Gilmoreice" jedan od omiljenih svakako je bio čangrizavi vlasnik zalogajnice Luke Danes, kojeg je utjelovio Scott Patterson (63). Iako on prvotno nije trebao u seriji imati nešto s Lorelai, producenti su uvidjeli njegov šarm i kemiju između likova pa su odlučili da se u nekom trenutku dogodi veza između njih koja je došla u središte radnje. 

Scott je prije uloge života bio profesionalni igrač bejzbola, a pojavio se i u popularnim serijama "Will i Grace" i "Seinfeld". Slava mu je donijela i angažman u četvrtom i petom nastavku hit-franšize "Slagalica strave". 

"Ne želim zvučati otrcano, no lijepo je znati da sam bio dio nečega što je učinilo svijet ljepšim mjestom i nastavit će to raditi. Sigurno je, čini ljude sretnima i, prema mojemu mišljenju, prikazuje život onakvim kakav jest, ispunjen ekscentričnim karakterima koji su histerično humoristični", otkrio je Patterson svoje mišljenje o seriji "Gilmoreice". 

Otkrio je i koje mu je omiljeno sjećanje sa snimanja, a riječ je o prvoj, pilot-sezoni kada Lorelai moli Lukea za kavu. "Lauren i ja nismo prije glumili skupa i uvijek sam nervozan kada tek moram vidjeti zna li glumac s kojim radim u paru što radi. Brzo sam se opustio jer je ona bila svjesna da je puno toga kod glume neverbalno i odradila je sve kako treba", istaknuo je Scott. 

Najveća zlica u seriji sigurno je bila Emily Gilmore, koju je utjelovila Kelly Bishop. Ona je prije "Gilmoreica" bila zvijezda na Broadwayu i osvojila je brojne nagrade za ulogu u mjuziklu "Sheila in A Chorus Line". Pojavila se u filmovima "Prljavi ples", "Kralj etera" i "Zlatni dečki", no ostat će upamćena kao neshvaćena Lorelaina majka i Roryna baka. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

To celebrate today's 20th Anniversary of Gilmore Girls leave a comment on your favorite Gilmore Girls moment AND why the show means so much to you - I am looking forward to your responses. I will go first....I got lucky the day I was cast as Luke but the unexpected joy for me has been interacting with the best fans on the planet. I love you all, and please stay safe. xo S ☕️ @scottgordonpatterson @scottypsbigmugcoffee ☕️ • • • • • #ScottPatterson #GilmoreGirls #happyanniversary #ScottyPsBigMugCoffee #LukeDanes #gilmore #gilmoregirlsanniversary #gilmoregirlsnews #gilmoregirls20 #LukesDiner #coffeecoffeecoffee #StarsHollow #gilmoregirlsfan #gilmoregirlslove #gilmorefan

A post shared by Scott Gordon Patterson (@scottgordonpatterson) on

"Znala sam govoriti da je Emily Gilmore prava mustra. Svidjela mi se njezina odjeća i na nju je puno potrošeno, a dojmio me se i njezin stav. Tako je teška i zahtjevna. Teško joj je udovoljiti", istaknula je Kelly, koja se kasnije pojavila u nekoliko serija. 

Otkrila je da se na snimanjima jako zbližila s Lauren, koja joj je glumila kćer. "Postale smo bliske i još uvijek smo. Ona mi je doista poput kćeri i ja sam njoj poput majke. Kad god smo skupa, nekako kliknemo. Između nas postoji stvarna ljubav, povjerenje i zadovoljstvo", ispričala je. 

Kellyina muža Richarda Gilmorea u seriji je utjelovio Edward Herman, kojeg nije bilo 2016. u četiri nove epizode serije. Nažalost, preminuo jeu 71. godini života 31. prosinca 2014. od tumora na mozgu, a likovi su u "Gilmoreicama" oplakivali njegovu smrt. 

Serija je bila odskočna daska i za Melissu McCarthy (50), koja je utjelovila Lorelainu prijateljicu kuharicu Sookie St. James. Melissa je postala zvijezda brojnih komičnih filmova poput "Djeveruše", "Špijunka" i "Tammy". Usto je glumila u sitcomu "Mike i Molly".

Mlade gledateljice najviše su zaintrigirali likovi Dean Forester, Logan HuntzbergerJess Mariano, s kojima je Rory bila u vezi. Deana je utjelovio Jared Padalecki (38), koji je bio prvi dečko mlade Rory, a nakon te uloge pojavio se također na mreži The WB u seriji "Lovci na natprirodno", koja mu je donijela nekoliko nagrada. Na setu je upoznao i suprugu Genevieve, s kojom se oženio 2010. te imaju sina Austina (6) i kćer Odette (3). 

Matt Czuchry (43) odigrao je bogatog nasljednika Logana, s kojim je Rory započela vezu na Sveučilištu Yale. Posljednjih godina Matta gledamo u popularnoj seriji "Specijalizant", a prije toga je igrao jednu od glavnih uloga u "Dobra žena". Glumac je bio u vezama s kolegicama, od kojih je najpoznatija Kate Bosworth, a prema pisanju američkih medija, trenutačno je slobodan. 

Problematičnog Jessa Mariana, koji je nećak Lukea Danesa, utjelovio je Milo Ventimiglia (43). Glumac igra jednu od glavnih uloga u hit-seriji "To smo mi", koja je osvojila brojne nagrade. Kako pišu američki mediji, Milo je od 2017. u vezi s Kelly Egarian, a svojedobno je bio s kolegicom Alexis Bledel. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Mendes i Ryan Gosling (Foto: Profimedia) Eva Mendes (Foto: Instagram) Eva Mendes (Foto: Instagram) Eva Mendes (Foto: Profimedia) +5 Eva Mendes (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Izjavila je da ove godine nije bila na plaži, poručili joj da bi ju suprug trebao više izvoditi – njezin odgovor na to sve je ušutkao!

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene