Bilo je zabavno

Senidah i Coby oduševili tisuće fanova u Zagrebu koji su sve njihove pjesme pjevali od riječi do riječi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Senidah i Coby bili su jedni od gostiju ovogodišnjeg Rujanfesta.

Slovenska reperica Senidah i srpski reper Coby svojim su nastupima zapalili publiku na Rujanfestu koja je zajedno s njima sve hitove spremno pjevala uglas.

Pogledaj i ovo Senidah ''Ljubav je ljubav'' Senidah dala odgovor na provokativno pitanje: ''Koga zanima jesam li spavala sa ženom? Znaš kako? Daj šta daš!''

Coby je pred nekoliko tisuća obožavatelja na pozornicu izišao odličnog raspoloženja, a to je prenio i na njih. Publika je njegove pjesme "Džek i džoni", "Samo jako", "4 strane sveta" i "Lokacija" znala od riječi do riječi, a njihovi su mobiteli tijekom cijelog koncerta bili u zraku te se kamere nisu gasile.

Atmosferu je dodatno ugrijala slovenska reperica Senidah, čiji je singl "Mišići" bio jedan od najvećih ovogodišnjih ljetnih hitova, a fanovi su je jedva dočekali.

34-godišnja reperica trenutačno jedna od najpopularnijih pjevačica ovih prostora, a na glazbenoj je sceni prisutna desetak godina.

Svoj privatni život krije od očiju javnosti, ali nedavno je u javnost procurila fotografija na kojoj razmjenjuje poljupce sa zasad nepoznatim muškarcem. Na Instagramu je prate 333 tisuće ljudi, njezin najveći hit "Mišići" na YouTubeu je pregledan gotovo 43 milijuna puta, a već je dobila titulu "balkanske Lady Gage" zahvaljujući osebujnom modnom stilu.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Madonna i Dennis Rodman (Foto: Profimedia) Madonna (Foto: Getty Images) Madonna (Foto: Getty Images) +0 Madonna (Foto: AFP) Celebrity Slavna pjevačica kontroverznom sportašu ponudila 20 milijuna dolara da joj napravi dijete?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene