Nesvakidašnji prizor

Holivudske face istražuju hrvatske delicije: Salma Hayek i Samuel L. Jackson nisu odoljeli medu s tržnice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Salma Hayek, Samuel L. Jacskon i Ryan Reynolds već nekoliko dana snimaju film "The Hitman's Wife's Bodyguard", a u pauzi između snimanja posjetili su i rovinjsku tržnicu.

Snimanje filma "The Hitman's Wife's Bodyguard" u Rovinju s najvećim holivudskim glumcima u punom je jeku, a u jednom od predaha između snimanja Salma Hayek i Samuel L. Jackson posjetili su i tržnicu u Rovinju.

Pogledaj i ovo Ryan Reynolds, Salma Hayek, Samuel L. Jackson (Foto: Instagram) Holivudska elita Salma Hayek, Ryan Reynolds i Samuel L. Jackson stižu u Zagreb, znamo i kada

Svoj interes za lokalnu hrvatsku kuhinju nisu skrivali, a najviše ih se dojmio med koji su pomno razgledavali. Tako su prolaznici mogli svjedočiti nesvakidašnjem prizoru dobro poznatih faca s filmskog platna među redovima zelene salate i zlatnih staklenki meda kako bezbrižno šeću ne obazirući se na kišno vrijeme. 

Već nekoliko dana u Rovinju se snima akcijska komedija "The Hitman's Wife's Bodyguard", u kojoj glavne uloge pripadaju lijepoj Selmi Hayek, jednom od najpoželjnijih muškaraca svijeta Ryanu Reynoldsu i glumačkom velikanu Samuelu L. Jacksonu. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Two Guys, A Girl and—OH MY GOD WHAT THE FUCK? Here we go again... #HitmansWifesBodyguard @salmahayek @samuelljackson

Objavu dijeli Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

Da je Hrvatska postala hit-lokacija za snimanje filmova, već dugo nije tajna, a nakon Rovinja ovaj filmski set preselit će se u Zagreb, gdje će holivudski trojac snimati u Muzeju Mimara te na školskom igralištu u Klaićevoj ulici. 

"The Hitman's Wife's Bodyguard" nastavak je popularne američke uspješnice čiji je prvi nastavak zaradio 170 milijuna dolara, a Rovinj trenutačno "glumi" talijansku Amalfijsku obalu. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This new location looks promising! Croatia is lovely at first glance!#hitmanswifesbodyguard#rovinj

Objavu dijeli Samuel L Jackson (@samuelljackson)

Sve troje glumaca već se na društvenim mrežama pohvalilo kako snimaju u Rovinju, a svoje oduševljenje malim uličicama, čistim zrakom i lijepim krajolicima nisu krili. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Arriving to a new magical location #hitmansbodyguard2 @samuelljackson #soniaisback Llegando a una nueva y Magica locación! #soniaestaderegreso 📸 @samanthalopezs

Objavu dijeli Salma Hayek Pinault (@salmahayek)


Vjerojatno će ih sada Rovinj još više oduševiti jer su istarski kulinarski specijaliteti doista prvorazredni. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene