a kako drugačije?

Reklamira posteljinu, pa se skinula gola u 40. i objavila seriju seksi fotografija

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Seka Aleksić odlično izgleda šest mjeseci nakon što je rodila sina Jovana.

Folk pjevačica Seka Aleksić posljednjih dana oduševljava obožavatelje serijom fotografija na kojima je u 40. godini života gola. 

Pogledaj i ovo Seka Aleksić - 3 Jedna stvar odmah upada u oči! Seka Aleksić svoje prvo dijete dugo je priželjkivala, a sada je pokazala kako je uredila njegovu sobu

Seka reklamira posteljinu, pa je očito shvatila da je to najbolji način da svi vide koliko u njoj uživa. Pjevačica je legla pokraj bazena i prvo pokazala prednji dio tijela, a onda stražnji. 

"Ova posteljina me inspirirala da napravim ovakvu fotkicu... Nikada ništa mekše, ljepše i kvalitetnije...Svaka čast!", istaknula je Aleksić uz jednu fotografiju. 

Pjevačica je dobila brojne komplimente za svoje seksi objave. "Upravo gledam ovu sliku i divim ti se", "Prelijepa si", "Božanstvena žena", "Kraljica", komentirali su njeni pratitelji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ova posteljina me inspirisala da napravim ovakvu fotkicu... Nikada nista mekse, lepse i kvalitetnije...Svaka cast! ☀️ @cotton_dreams_posteljine

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on

Inače, Seka u vili u gradu Stara Pazova živi s mužem, sportašem Veljkom Piljikićem te njihovim sinovima Jakovom (3) i Jovanom kojeg je rodila krajem siječnja. Par je u braku od 2010. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene