Ovako se hvata ten

Kći sad već bivšeg obožavanog para bila je zvijezda plaže, dežurni paparazzi uhvatili su je u zanimljivim pozama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Scout Willis snimljena je na jednoj od plaža u Malibuu, gdje je sunčano popodne provela u društvu svoj psića kojeg je nazvala Grandma iliti Baka.

Kćer bivših holivudskih supružnika Demi Moore i Brucea Willisa, 29-godišnja Scout Willis odlučila je sunčani vikend u Malibuu iskoristiti za uživanje na plaži i punjenje baterija, a društvo joj je pravio njezin preslatki psić Grandma, odnosno Baka.

Pogledaj i ovo showbuzz Ups Kći slavnog glumca pozirala gola – što će reći tata?

No ono što je više od psića upadalo u oči drugim kupačima bila je sama Scout u jednodijelnom seksi badiću u kojem je njezina vitka figura došla do izražaja. Takav prizor nije promaknuo ni dežurnim paparazzima koji su ju uhvatili u nekoliko zanimljivih poza.

Scout je na plaži bila bez svog dečka, glazbenika Jakea Millera, a čini se da se on, baš kao i ona, odmara od aktivnosti na društvenim mrežama.

Naime, par je često objavljivao zajedničke fotografije i novi sadržaj na Instagramu, no on je posljednju objavio još u studenom prošle godine, kada su u Nacionalnom parku Yosemit proslavili su treću godišnjicu veze.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jakelele

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Luka Nižetić i more Celebrity Zbog urnebesnog videa koji je objavio Nižetiću se javilo pola naše estrade, on je prošao dobro, brine ga samo jedno!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Idris Elba (Foto: Profimedia) Idris Elba (Foto: Getty Images) Tom Hardy (Foto: Getty Images) +0 Richard Madden (Foto: AFP) Preporuke ANKETA: Koga biste voljeli vidjeti kao sljedećeg Jamesa Bonda? Ovo su imena koja se trenutačno puno spominju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene