Viđeni u izlasku

Još jedna ljepotica pala na njega, a mnogima nije jasno zašto: Razuzdan je, sklon varanju i ima problema s alkoholom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Scott Disick je, prema pisanju stranih medija, nekoliko tjedana u vezi s manekenkom Bellom Banos.

Scott Disick (37) ponovno ljubi nakon prekida s 22-godišnjom manekenkom Sofijom Richie, a čini se da je to nju naljutilo. 

Pogledaj i ovo Scott Disick i Sofia Richie (Foto: AFP) otkrili sve detalje Nije htjela prekinuti s 15 godina starijim unatoč svemu, no on je ipak odlučio da je njihovoj vezi došao kraj

Scott, kojeg je proslavila veza s Kourtney Kardashian s kojom ima troje djece, prije nekoliko dana je viđen na večeri s Bellom Banos (24) na večeri u Malibuu. Dugonoga ljepotica je privlačila pozornost u kratkoj, crnoj suknji i topiću koji je otkrivao njezin savršeno ravni trbuh. 

Disick je bio u trapericama i narančastoj košulji koju je raskopčao. Scott i Bella su se dovezli i odvezli u njegovom luksuznom automobilu, a šuška se kako su skupa nekoliko tjedana. Strani mediji pišu da se Sofia uzrujala kada je vidjela da njezin bivši ljubi zanosnu manekenku i ubrzo ga je prestala pratiti na Instagramu. 

Inače, ona je prekinula s Disickom krajem svibnja, a vezu su započeli u jesen 2017. kada je on okončao svoj odnos s Kourtney. Sofia i Scott su često prekidali i mirili se navodno zbog njegovog razuzdanog života i što je vjerovala da ju vara jer je stalno bio u društvu brojnih ljepotica na zabavama kojih se odbio odreći. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Talk to me nice

A post shared by Baby Bells♊️ (@bellabanos) on

Američki mediji su pisali i da je ovisan o seksu i previše pije. To sve je bio razlog i za raskid njegove veze s Kourtney s kojom ima sinove Masona i Reigna te kćer Penelope. Iako su Sofia i Scott prekinuli u svibnju, kasnije su viđeni skupa na plaži u dobrom raspoloženju pa se nagađalo da se par opet pomirio. Neki nagađaju da je ljuta zbog njegove nove veze jer nije sve između njih još razriješeno. 

Nedavno je Sofia viđena na plaži sa sinom Willa Smitha, Jadenom Smithom (22) koji joj je bio dečko kada je imala 14 godina. S obzirom na sve, mnogi se pitaju čime se Scott osvaja mlade ljepotice budući da je njegovo ponašanje problematično dok drugi kažu da je očito riječ o njegovoj imovini vrijednoj 40 milijuna dolara koju mu je omogućio klan Kardashian-Jenner. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Snimanje spota za pjesmu Neće nas zauvik bit - 6 Snimanje spota za pjesmu Neće nas zauvik bit Snimanje spota za pjesmu Neće nas zauvik bit Snimanje spota za pjesmu Neće nas zauvik bit +2 Snimanje spota za pjesmu Neće nas zauvik bit Celebrity Pogledajte spot za pjesmu Petra Graše koji je snimljen na setu nove serije Nove TV!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene