ups...

Nevinim komentarom na njezinu seksi fotografiju slučajno otkrio ono o čemu se šuška već mjesecima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Scott Disick komentirao je ispod fotke Khloe Kardashian kako je Tristan Thompson sretan čovjek te je time potvrdio da se bivši par pomirio.

Bivši šogor Khloe Kardashian, Scott Disick, jednim je naizgled nevinim komentarom potvrdio glasine koje kruže već mjesecima. "Tristan Thompson je sretan čovjek", napisao je Scott u komentaru na posjednju Khloeinu objavu na Instagramu te je potvrdio glasine da se pomirila sa svojim bivšim.

Pogledaj i ovo Tristan Thompson Nepopravljiv! Dok s jednom čeka dijete, po tko zna koji put uhvaćen je s drugom ženom kako ležerno šetaju ulicom

36-godišnja Khloe uskočila je u crni bikini kako bi promovirala novu liniju svog brenda Good American, a na račun izgleda dobila je brojne komplimente. Osim Disicka, komentar joj je ostavila i sestra, Kim Kardashian, koja je uz emotikone srca napisala "wow".

Reality zvijezda već je nekoliko puta posljednjih mjeseci negirala da se pomirila sa svojim bivšim te je govorila kako zajedno provode više vremena zbog svoje kćerkice. Izvori bliski Khloe isticali su da joj paše Tristanovo društvo, no brinuli su se kako bivši par živi u nerealnom svijetu te su se bojali da će ih realnost udaljiti još i više.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good Swim back in stock NOW!!!!

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Sada tvrde kako ne samo da se bivši par pomirio, već su sretniji nego ikada. Khloe se nada kako se Tristan promijenio te da će njihova ljubav ovoga puta uspjeti. Njezin menadžment nije komentirao navode.

Iako su prekinuli prošle godine jer je Tristan varao Kardashianku i cijela javnost je saznala za to, čini se da je Khloe našla snage za oprost. Čak ju je varao i za vrijeme trudnoće. Košarkaš je viđen s nekoliko misterioznih žena u intimnom druženju, a u veljači 2019. uhvaćen je kako ljubi Jordyn Woods, najbolju prijateljicu Khloeine sestre Kylie Jenner. Ubrzo nakon toga su prekinuli.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene