U prvom planu!

Zasjenila cijelu ekipu i novi imidž 18 godina starijeg dečka, a za sve su krive poze i kratka haljina!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Scott Disick i Amelia Gray Hamlin ovih se dana dobro provode s društvom u Miamiju.

Scott Disick i njegova mlađahna djevojke Amelia Gray Hamlin ne kriju od ostatka svijeta koliko su zaljubljeni i koliko im je lijepo zajedno, a svaki slobodni trenutak provode dobro se zabavljajući.

Pogledaj i ovo Amelia Gray Hamlin Svi se okretali za njom Kći glumačkog para šepurila se u potpuno prozirnoj haljini, a evo kako je dosad pokušala doći do svojih pet minuta slave!

37-godišnji Scott i 19-godišnja Amelia tako su snimljeni kako uživaju u vožnji čamcem u Miamiju, a pridružilo im se i nekoliko prijatelja s kojima su na zajedničkom odmoru. Pritom kao da je Amelia bila zvijezda čamca u uskoj haljini koju je odabrala za tu prigodu, a u kojoj je u jednom trenutku pokazala i donje rublje dok je njezin dragi upravljao vodenom jurilicom.

Time je zasjenila i Scottov novi imidž. On je nedavno svoju kosu odlučio obojiti u ružičastu boju, što su neki protumačili i kao pokušaj da djeluje što mlađe, obzirom na to da je od svoje nove djevojke stariji čak 18 godina.

Amelia je inače poznata i kao kćer holivudskog para Lise Rinne i Harryja Hamlina, a nedavno je priznala kako smatra da je Scott čovjek njezinih snova, i to nakon što je s njim provela tek četiri mjeseca.

"Moj čovjek iz snova", napisala je to uz fotografiju s njihove romantične večere koju je podijelila s obožavateljima u jednoj od svojih priča na Instagramu.

Glasine o njihovoj romansi krenule su nakon što su viđeni da zajedno odlaze na zabavu povodom Noći vještica koju je organizirala Kendall Jenner, inače njegova bivša šogorica. Scott je u dobrim odnosima s obitelji Kardashian Jenner nakon što je s Kourtney Kardashian u propalom braku dobio sina Masona i kćeri Reignu i Penelope.

Prije Amelije Scott je tri godine bio u vezi s kćeri glazbenika Lionela Richieja, 22-godišnjom manekenkom Sofijom Richie.

  1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Alec i Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Badlwin, Hilaria Baldwin (Foto: Instagram) +0 Hilaria Baldwin (Foto: Instagram) Celebrity Samo šest mjeseci nakon što je rodila peto dijete, supruga slavnog glumca objavila da su dobili još jednu bebu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene