Izdanje za pamćenje

Napravila pravu pomutnju: Dekolte zbog kojeg su svi gledali u nju otkrivao jedan mali detalj

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Scarlett Johannson stigla je na dodjelu nagrade Screen Actors Guild u haljini za pamćenje.

Holivudska glumica Scarlett Johansson napravila je pravu pomutnju pojavivši se na crvenom tepihu dodjele nagrade Screen Actors Guild u haljini zbog koje su svi na trenutak ostali bez daha kada su je ugledali.

Pogledaj i ovo Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: Getty Images) velika sreća! U tajnosti je rekla ''da'' i trećem suprugu, a sad su iznenadili objavom da su dobili i prvo zajedničko dijete

Naime, 35-godišnja Scarlett blistala je ruku pod ruku sa zaručnikom Colinom Jostom dok je ponosno pokazala duboki dekolte u smaragdno zelenoj haljini, koja joj nije dopuštala da ispod nje nosi grudnjak. Sa stražnje pak strane otkrivala je pogled na njezina gola leđa i gigantsku tetovažu kojom su prekrivena, kao i dio trbuha i prsa, a koju ne pokazuje tako često.

Inače, plavokosa ljepotica poznata je kao velika ljubiteljica tetoviranja i ukrašavanja tijela tintom, a zanimljivom tetovažom golica maštu brojnih obožavatelja.

Inače, Scarlett ovih dana ispisuje povijest, i to kao prva glumica koja je u povijesti dodjele filmske nagrade Oscar istovremeno nominirana za ulogu najbolje glavne ženske uloge i najbolje sporedne ženske uloge.

Zanimljiv je podatak i to da se upravo ona našla na vrhu Forbesove liste najplaćenijih glumica u 2019. godini te tako ponovila uspjeh iz 2018. godine. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene