Skoro sve pokazao

Popularni srpski pjevač i miljenik žena polugolom fotkom izazvao pravu pomutnju: "Ja ne dišem više"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Saša Kovačević razveselio je svoje obožavateljice posljednjom fotografijom koju je objavio na Instagramu i pokazao golišavo tijelo.

Miljenik žena i popularni srpski pjevač Saša Kovačević zagrijao je svoje obožavateljice u ove hladne zimske dane vrućom fotografijom koju je objavio na svom profilu na Instagramu i izazvao totalnu pomutnju.

Pogledaj i ovo Saša Kovačević - 2 Kakvi mišići! Omiljeni srpski pjevač zimsku idilu zamijenio ljetnom pa golišavim fotkama raspametio pratiteljice: "Jedan savršen muškarac"

Naime, 34-godišnji Saša sa svojim obožavateljicama i obožavateljima podijelio je fotografiju iz kupaonice na kojoj se brije, a na kojoj je potpuno razodjeven, dok je strateški dio prekrio tek bijelim ručnikom. U prvom planu našli su se njegovi mišići i golo torzo, kojima se rijetko tko od njegovih kolega može pohvaliti, pa možemo zaključiti da Saša dosta slobodnog vremena provodi u teretani.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sasa Kovacevic (@sashakovacevic) on

"Ajmeeee meni", "Najljepši si", "Ja ne dišem više", "Kakve su ovo provokacije", "Kako ima lijepe pločice", "Čekamo novi koncert u Hrvatskoj", "Što je ovo, čovječe, ti si bolji nego ljetna avantura", "Nije mi dobro, cure", "Moj budući suprug", "Svaki komentar je suvišan", zaključile su njegove obožavateljice koje ne mogu doći k sebi.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Charles, Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle, Princ Harry (Foto: Profimedia) +0 Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Celebrity Princ Harry oglasio se prvi put nakon što je razljutio obitelj i Britance: "Nadam se da ste spremni"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene