bez milosti

Saša Broz oplela po Čiliću: "Toliko o tri i pol žulja koja nam trljaju o nos"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Redateljica Saša Broz osvrnula se na poraz Marina Čilića u Wimbledonu i svojom objavom podigla prašinu na društvenim mrežama.

Marin Čilić nije uspio ostvariti svoje snove. U finalu Wimbledona porazio ga je nenadmašni Roger Federer, a porazu su doprinijele i Marinove ozljede. Naš tenisač imao je problema sa žuljevima zbog kojih se našao na meti Saše Broz. Redateljica i unuka Josipa Broza Tita jedna je od rijetkih koja je javno oplela po Čiliću usporedivši ga pri tome s balerinama.

Pogledaj i ovo In Magazin: Gem set - 1 Tko je bio najbolji? Najbolji hrvatski sportaši odmjerili su snage na teniskom terenu, a sve ih je okupio Marin Čilić s humanitarnim ciljem!

"Ovako izgleda stopalo balerine. Ne bilo koje već gotovo svake! Cijelu karijeru šute i trpe i ne lijepe fotografije ozljeda okolo tražeći da im se 'oprosti' uspjeh ili pad! Drago društvance, ovo znam iz prve ruke, odnosno noge. Toliko o tri i pol žulja koja nam upravo trljaju o nos iz Wimbledona!", napisala je Saša Broz na svom Facebook profilu uz fografiju izranjavanog stopala balerine. Njezina objava u samo jedno popodne podijeljena je gotovo 200 puta.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene