Kao u filmu!

Zbog najboljeg prijatelja u kojeg se zaljubila tijekom karantene izvela je hrabar potez na koji se malo žena odlučuje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica Sarah Snook udala se za najboljeg prijatelja Davea Lawsona u New Yorku još prije nekoliko mjeseci, a tu je vijest tek sada potvrdila.

Australska glumica Sarah Snook u tajnosti se udala za svojeg najboljeg prijatelja Davea Lawsona, u kojeg se zaljubila tijekom karantene zbog koronavirusa.

33-godišnja zvijezda serije "Succession" i 43-godišnji Dave zaručili su se u listopadu prošle godine, i to nakon što je ona njega zaprosila. Par se vjenčao u dvorištu njezine kuće u New Yorku, gdje živi već neko vrijeme, i to još u veljači, što se tek sada saznalo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Snook (@sarah_snook)

"Na početku pandemije u Melbourneu izolirala sam se s jednim od najboljih prijatelja i zaljubili smo se. Prijatelji smo od 2014. godine, živjeli smo zajedno, putovali zajedno, uvijek smo bili uzbuđeni kada bi se vidjeli, ali sve je to bilo potpuno platonski", izjavila je u intervjuu za Vogue.

Dodala je i kako su im se zvijezde uskladile i da se među njima rodila romansa kao u nekoj filmskoj priči te da se pandemija nije dogodila, vjerojatno ne bi završili zajedno.

Glasine o vjenčanju pojavile su se kada se Sarah pojavila na premijeri treće sezone serije "Succession" u New Yorku s blještavim prstenom na ruci.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Mark Bagarić Mark Bagarić Mark Bagarić Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Mark Bagarić +15 Mark Bagarić Celebrity Tko je mladić zbog kojeg je Martina Tomčić izjavila da se zaljubila? Tvrdi da nikad nije bio u vezi, ali nakon ovoga teško da će ostati solo!

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene