prkosi starenju

U 56. godini nije se puno promijenila od najvećih dana slave: Omiljena plavuša s mužem je prebrodila ono što većina supružnika ne bi mogla

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sarah Jessica Parker još uvijek izgleda fantastično, a od 1997. godine u braku je s Matthewom Broderickom, koji je nakupio vidljiv višak kilograma.

Zvijezda "Seksa i grada" Sarah Jessica Parker nije se puno promijenila u posljednjih 20 godina tijekom kojih je dosegla svjetsku slavu. 

Pogledaj i ovo Sarah Jessica Parker (Foto: Getty Images) Samo glasine? Pričalo se da je ljubomoran i da ju vara jer je slavnija od njega, no i dalje su zajedno

Omiljena plavuša često uživa na plaži u poznatom ljetovalištu Hamptons u New Yorku i uvijek je u prepoznatljivom crnom, jednodijelnom badiću koji joj sjajno stoji. Sarah pritom plijeni pozornost zbog svoje vitke figure

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@themuseumofmodernart Doors re-open to the public August 27th. At last. Sigh. So proud to be your new neighbor. X, Sj

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on

S Parker je bio i muž, glumac Matthew Broderick (58), s kojim je u braku od 1997. No uspješno je izbjegao fotografe koji su nedavno snimili koliko se promijenio proteklih godina, i to na gore. Dok njegova supruga Sarah odlično izgleda, on je nakupio vidljiv višak kilograma. 

Inače, Matthew je svojedobno varao glumicu i njegove su afere i ovisnost o seksu procurili u javnost. Sarah mu unatoč tome nije okrenula leđa, nego mu je pomogla da se izliječi. 

Supružnici imaju sina Jamesa (17) i blizanke Tabithu i Marion (11).

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Zsa Zsa - 1 +0 Zsa Zsa - 2 Celebrity Naša pjevačica hrabro pokazala lice bez šminke i progovorila o ozbiljnom problemu s kojim se bori: "Teško je, ali neću se skrivati"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene