Nestalo ljepuškasto lice

Raskalašen život i ovisnost o seksu učinili svoje: Godinama je varao slavnu suprugu, a ona mu sve praštala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Paparazzi su ulovili glumicu Sarah Jessicu Parker sa suprugom Matthewom Brodericokom dok su uživali na plaži u Hamptonsu.

Glumica Sarah Jessica Parker između vođenja carstva cipela i vinskog biznisa uspjela je pronaći vremena za predah te je sa suprugom Matthewom Broderickom provela vikend uz plažu u Hamptonsu.

Pogledaj i ovo showbuzz prkosi starenju U 56. godini nije se puno promijenila od najvećih dana slave: Omiljena plavuša s mužem je prebrodila ono što većina supružnika ne bi mogla

55-godišnja zvijezda serije "Seks i grad" izgledala je zaposleno dok su je paparazzi ulovili kako šeta plažom, no bila je u ležernom izdanju. Velikim sunčanim naočalama sakrila je lice, a na sebi je imala bijelu tuniku koja je savršeno istaknula njezinu vitku figuru. Dok je ona obavljala posao, njezin je suprug dan iskoristio za kupanje u oceanu, a nitko nije mogao ne primijetiti višak kilograma koje je nakupio, a godine i buran život ostavili su trag i na njegovu nekad ljepuškastom licu.

Sarah je svojedobno objasnila da svoju figuru može zahvaliti jogi, koju obožava. Inače, glumački par u braku je od 1997. te imaju sina Jamesa (17) i blizanke Tabithu i Marion (11).

Supružnici su imali problema u braku koji su izašli u javnost. Naime, Matthew je bio fotografiran s nepoznatom crvenokosom djevojkom, a uskoro je postalo jasno da stalno vara suprugu. Dok je Parker radila, Broderick je uživao u brojnim avanturama. Nakon što je uhvaćen na djelu, prijavio se na rehabilitaciju zbog ovisnosti o seksu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene