samo opušteno

Odbacila grudnjak u karanteni: Slavna ljepotica točila gorivo u poluprozirnom topiću

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sara Sampaio nije imala ni zaštitnu masku ni rukavice, a dok je bila na benzinskoj postaji dodirivala je lice.

Manekenka Sara Sampaio (28) pokazala je kako ne mari za zaštitnu opremu od koronavirusa, a ni grudnjak. 

Pogledaj i ovo showbuzz Iznenadile manirima Nema tko se u Dubrovniku nije okrenuo za najljepšim ženama svijeta, no čini se da njima baš i nije godila tolika pažnja

Portugalska ljepotica viđena je u Los Angelesu u dečkom Oliverom Ripleyjem na bezinskoj postaji. Sara je točila gorivo u auto, a pritom nije imala ni zaštitnu masku na licu ni rukavice i još je u međuvremenu s rukama dirala lice. Osim toga, čini se da je nekadašnja Viktorijina anđelica izašla iz kuće i bez grudnjaka, pa su joj se nazirala bradavice kroz poluprozirni topić. 

Njezin dečko, vlasnik hotelskog lanca je, dok je Sara točila gorivo, uglavnom tipkao po mobitelu, a u ušima je imao bežične slušalice. Manekenka je s Oliverom u vezi od 2015.

Inače, lijepa Sara je zakoračila u manekenske vode kao 15-godišnjakinja i godinu dana kasnije pobijedila je na portugalskom natjecanju ljepote Cabelos Pantene 2007.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🐶🐶 I know all I’ve been posting is dog pictures, but he made it to a magazine so here it is 😂 @jackwaterlotstudio @harpersbazaarturkiye

A post shared by Sara Sampaio (@sarasampaio) on

Otkad je započela karijeru modela, sanjala je kako će postati anđelica i nositi revije za donje rublje Victoria's Secret, a to joj se konačno ostvarilo 2015. nakon nekoliko bezuspješnih pokušaja.

Postala je i ambasadorica ljepote za brend Armani te krasila naslovnicu magazina Sports Illustrated Swimsuit. Našla se i u raznim izdanjima časopisa Vogue, a zbog manekenstva se iz Porta preselila u New York.

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene