Ima 7 milijuna pratitelja

Lijepa brineta pokazala lice bez šminke, a mnogi su se zapitali i je li uopće odjevena

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sara Sampaio na profilu na Instagramu gdje je prati više od 7 milijuna ljudi pokazala je prirodno lice, bez trunke šminke na njemu.

Manekenka Sara Sampaio prije nekoliko je dana plijenila pažnju izašavši na ulice Los Angelesa bez zaštitne opreme, unatoč tome što je tamo pandemija koronavirusa u jeku, a uz to nije odijenula ni grudnjak pa su takve njezine fotografije, koje malo toga ostavljaju mašti obišle svijet.

Pogledaj i ovo showbuzz Sliče kao jaje jajetu Adriana pronašla dvojnicu: Tko bi prepoznao 'original'?

Sada je pak odlučila pokazati i lice bez šminke i otkriti svoju prirodnu ljepotu i to na svom profilu na Instagramu gdje su njezini obožavatelji dobili priliku postavljati joj pitanja koja ih zanimaju. 28-godišnja Portugalka odlučila je da za tu priliku neće stavljati tešku šminku na lice, a činilo se i bez viška odjeće na sebi pa su njezini pratitelji pitali je li uopće odjevena. 

Sara se proslavila u svijetu mode već kao 15-godišnjakinja i nakon pobjede na portugalskom natjecanju ljepote Cabelos Pantene. Osim na poslovnom planu sjajno joj ide i na privatnom, jer je njezino srce osvojio vlasnik jednog hotelskog lanca Oliver Ripley s kojim je u vezi od 2015. godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Sampaio (@sarasampaio) on

  1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i Archie (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Instagram) Meghan Markle i Archie (Foto: Profimedia) +1 Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Screenshot) Celebrity Archie slavi prvi rođendan: Nakon dugo vremena objavljena njegova snimka u naručju mame Meghan

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene