U nedoumici velikoj

Lijepa brineta razmišlja o tome da se namjerno udeblja, a njezin razlog za to je urnebesan

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sara Sampaio objavila fotografiju u bikiniju i priznala da su joj se povećale grudi i to nakon što se udebljela nekoliko kilograma.

Ako je netko ekspert u nošenju bikinija to je onda svakako mlada portugalska manekenka Sara Sampaio koja se u njima najbolje osjeća, a čime se hvali na društvenim mrežama. 

Pogledaj i ovo showbuzz Iznenadile manirima Nema tko se u Dubrovniku nije okrenuo za najljepšim ženama svijeta, no čini se da njima baš i nije godila tolika pažnja

28-godišnja Sara je posljednjom objavom na profilu na Instagramu u bikiniju vječnog leopard uzorka istaknula svoje obline, ali i bez ustručavanja pokazala lice bez šminke.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Sampaio (@sarasampaio) on

No anđelica popularnog brenda donjeg rublja Victoria's Secret nedavno se svojim obožavateljima požalila da je prikupila nekoliko kilograma viška, ali nastoji to gledati s pozitivne strane.

"Znate li što vam ne kažu da se dogodi kada se udebljate? Radi se o tome da vam se grudi povećaju. Pa sada razmišljam, želim li više trbušnjake ili grudi?", našalila se lijepa Sara.

Višak kilograma nakupila je kao i mnogi tijekom izolacije zbog koronavirusa, koju je provela s dugogodišnjim dečkom Oliverom Ripleyjem.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene