Bez imalo šminke

I ona je u karanteni pokazala svoje pravo lice: Tko bi rekao da je to ista djevojka s naslovnica časopisa?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sara Sampaio bavi se manekenstvom od 15. godine, a ostvarila je svoj najveći san i postala Viktorijina anđelica.

Portugalska ljepotica Sara Sampaio (28) privlači pozornost gdje god se pojavi, a na Instagramu milijune pratitelja časti svojim fotografijama. 

Pogledaj i ovo showbuzz Iznenadile manirima Nema tko se u Dubrovniku nije okrenuo za najljepšim ženama svijeta, no čini se da njima baš i nije godila tolika pažnja

No kada nije pred objektivima, Sara je samo obična djevojka koja nije baš u vrhunskom izdanju. Manekenka i glumica u četvrtak je viđena kako iznosi smeće ispred svog doma u Los Angelesu, a pritom je bila jedva prepoznatljiva. 

Sampaio se pojavila u sportskom izdanju, bez imalo šminke te je vukla kante za smeće u svoje dvorište. Inače, lijepa Sara je zakoračila u manekenske vode kao 15-godišnjakinja i godinu dana kasnije pobijedila je na portugalskom natjecanju ljepote Cabelos Pantene 2007. 

Otkad je započela karijeru modela, sanjala je kako će postati anđelica i nositi revije za donje rublje Victoria's Secret, a to joj se konačno ostvarilo 2015. nakon nekoliko bezuspješnih pokušaja. 

Postala je i ambasadorica ljepote za brend Armani te krasila naslovnicu magazina Sports Illustrated Swimsuit. Našla se i u raznim izdanjima časopisa Vogue, a zbog manekenstva se iz Porta preselila u New York. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s Earth day let’s take care of her! ❤️ 📸 @guyaroch @madamefigarofr

A post shared by Sara Sampaio (@sarasampaio) on

Sara se okušala u glumačkom poslu, pa je prvu ulogu odigrala 2017. u komediji "Clapper". Pojavila se i u glazbenim spotovima Selene Gomez, Nicka Jonasa, Justina Biebera i Davida Guette te Kanyea Westa. 

Portugalka je svojedobno otkrila kakvo mišljenje ima o poziranju bez ikakve odjeće. Ističe da je za nju golotinja način umjetničkog izražavanja i smatra ju osnažujućom. "Naposljetku, svi smo se rodili goli i takvi ćemo i otići s ovog svijeta", ispričala je.

Unatoč tome, Sara je optužila magazin Lui da su ju seksualno zlostavljali i maltretirali kako bi pozirala gola za njihovu naslovnicu nakon što je tražila da u ugovore stave da neće biti potpuno bez odjeće. 

Inače, manekenka je priznala da boluje od trihotilomanije. Riječ je o poremećaju kontrole impulsa pri kojem ljudi obično čupaju kosu, ali i dlake s drugih dijelova tijela. Kod težih slučajeva oboljeli postanu ćelavi, a smatra se da taj poremećaj mogu uzrokovati stres i depresija. 

Sara je od 2015. u vezi s vlasnikom hotelskog lanca Oliverom Ripleyjem. 

Nedavno je i najmlađa milijarderka na svijetu Kylie Jenner (22) pokazala da kada se ne fotografira za Instagram ili odlazi na glamurozna događanja, ne drži baš do izgleda. 

Nedavno je viđena na Beverly Hillsu kako bez imalo šminke, u trenirci i s kosom u repu odlazi k najboljoj prijateljici Stassie, a u rukama drži čips. Reality zvijezda osim nimalo laskavim izgledom začudila je i time što je bila bosa. No i ranije je šokirala svakodnevnim izdanjima koja se nikad ne usudi staviti na Instagram, a nedavno je rekla da je upravo ovo vrijeme koronavirusa prigodno za micanje ekstenzija, umjetnih nokti i trepavica. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Richie i Scott Disick (Foto: Profimedia) Scott Disick, Sofia Richie (Foto: Profimedia) +0 Scott Disick i Sofia Richie (Foto: Profimedia) Celebrity Utrenirano tijelo pokazala je u mini bikiniju pored 15 godina starijeg dečka, vježbanje se isplatilo!

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene