Sjećate se ''Larina izbora''?

Lijepa glumica progovorila o neobičnim događajima na setu hit-serije: "Morali su ih stišavati zbog snimanja"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sanja Vejnović odigrala je samohranu majku Miju u seriji Nove TV "Larin izbor", koja se prikazivala u čak 19 zemalja diljem svijeta.

Domaća glumica Sanja Vejnović (58) odigrala je jednu od glavnih uloga u popularnoj seriji "Larin izbor" prema kojoj je snimljen i film, a od početka nije sumnjala u njezin uspjeh. 

Pogledaj i ovo Davor Garić Uspješan i zgodan On je jedan od naših najpopularnijih novinara, a njegova transformacija od prije 20 godina do danas je nevjerojatna

"Znala sam o kakvom se projektu radi, da je dobro napravljen i zato me nije toliko iznenadilo što je postigao veliki uspjeh. Ali da, bilo je i iznenađenje što se serija prodala u čak 19 zemalja, među kojima su bili Pakistan, Maroko i Grčka. Znali smo nekad pogledati dijelove scene na arapskom jeziku i bilo je zanimljivo", ispričala je Sanja. 

Glumica je istaknula da joj je bilo lijepo snimati u Splitu i Opatiji te da se veoma zbližila s Doris Pinčić, čiju je majku utjelovila, ali i s ostatkom ekipe. "Obje smo dosta plakale na setu i više nam s vremenom nije bio problem rasplakati se kada bi došla takva scena. Jednostavno smo mogle to napraviti s lakoćom. U jednom trenutku u pauzi smo se smijale i zezale, a već u drugoj sekundi bismo plakale", prepričala je Sanja sa smiješkom. 

Vejnović je odigrala ulogu samohrane majke Mije Petrović, s čime nema osobnog iskustva jer nije sama odgajala svoju kćer Martu i sina Andreja. "Imam neke prijateljice koje su to prošle i znam koliko je to teško. To mi je pomoglo u igranju uloge", objasnila je glumica. 

Otkrila je i kako se na snimanju "Larina izbora" susrela s novom situacijom, iako je dotad snimila priličan broj serija. "To je bila specifična situacija i nikad mi se to prije nije dogodilo. Dok smo snimali, bilo je prisutno mnoštvo obožavatelja, dosta djece i odraslih i morali su ih stišavati kako bismo snimili scene", prisjetila se Sanja smijući se. 

Nakon odrađenog snimanja nju i kolege dočekao b red obožavatelja koji su čekali autograme i fotografije sa svojim omiljenim glumcima. "Dolazili su i pred hotel i uzvikivali naša imena iz serija. Čulo bi se 'Lara, Mia!' Mi i ostali kolege smo im mahali. Bilo je to jako slatko", ispričala je. 

Vejnović nema problema s gledanjem sebe u serijama koje snima, ali ističe da nije stigla gledati "Larin izbor" kada se prvi put emitirao jer je bila na snimanjima. "Uhvatila sam kasnije reprize. Stvarno je sve bilo odlično napisano i cijela ekipa tog projekta bila je izvrsna", naglasila je glumica. 

Baš u vrijeme kada je snimala popularnu seriju, Sanja se našla na listi priznate stranice IMDB među najljepšim glumicama starijima od 40 godina. "Bilo je to lijepo. Naći se sa svim tim poznatim kolegicama. Laska ti, naravno", rekla je. 

Vejnović inače svrstavaju među najljepše hrvatske glumice i dive joj se zbog njezina izgleda u 58. godini. Kaže da joj je to drago i ne smeta joj što se toliko pažnje pridaje tome. Često joj pratitelji dijele komplimente i na njezinu profilu na Instagramu, na kojem objavljuje fotografije bez šminke. 

"Fotografiram se u normalnoj svakodnevici, kako perem prozore i sve. Nisam nikad krila godine ni ništa i ne smeta mi se pokazati bez šminke", rekla je glumica. 

Sanja je poznata domaćoj publici i po ulogama u popularnim serijama "Kud puklo da puklo" i "Čista ljubav". "Uživala sam na snimanjima 'Kud puklo da puklo'. Dobro sam se nasmijala s ekipom. Zabavno je bilo odigrati advokaticu Milicu", ispričala je Vejnović. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Milica krece u akciju! #kudpuklodapuklo#novatv #tv #tvshow #tvseries #actress#actresses #acting#actress🎬 #actresslife

A post shared by Sanjic (@sanjavejnovic) on

Otkrila je da joj je karantena od koronavirusa malo poremetila poslovne planove i kaže da se i previše odmorila. "Ne volim govoriti o takvim stvarima dok se ne počnu događati, snimati. Vidjet ćemo", rekla je Sanja. 

Sama karantena nije joj teško pala jer voli boraviti kod kuće i nije joj smetalo što ne može negdje ići. "No nedostajali su mi prijatelji, druženja s njima", objasnila je. 

Vejnović je slobodna glumica, nije dio nekog kazališnog ansambla, pa, kako ističe, inače ima često pauze između projekata od nekoliko mjeseci. 

Inače, iza Sanje je više od 40 godina uspješne glumačke karijere, a nekada je razmišljala da postane pravnica ili koreografkinja jer je plesala balet. "Nikad mi nije žao što sam odabrala glumu. Volim to raditi", zaključila je. 

 

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene