Lijepe žene političara

A GDJE JE ANA? Maša i Sanja blistale u izbornoj noći

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Parlamentarnih izbora nikad dosta! Zgodne supruge vodećih domaćih političara blistale su u noći kada je Hrvatska odlučivala o svojoj sudbini.

Parlamentarnih izbora nikad dosta! Nakon prošlogodišnjih, i ove 2016. godine birali su se oni koji ulaze u Hrvatski sabor. Vrh hrvatske politike stigao je na izbore, većinski u društvu boljih polovica, koje su u ključnim trenucima davale potrebnu podršku. Andrej Plenković jedini je, barem ako je sudeći po fotografijama, stigao sam. Njegovu tajnovitu suprugu Anu kamere nisu ulovile. Gospođa Plenković poznata je kao osoba koja jako čuva privatnost.

Pogledaj i ovo Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović - 2 podrška jedno drugom Zoran Milanović i supruga Sanja zajedno su više od 30 godina, a evo kako je započela njihova ljubavna priča!

SDP-ov Zoran Milanović je, s druge strane, stigao u pratnji supruge Sanje. Elegantna Sanja rijetko modno griješi pa je tako i ovog puta bila elegantna u sjajnoj modnoj kombinaciji.

I čelnik Mosta, Božo Petrov, stigao je sa suprugom u svoj stožer pa je tako lijepa Maša plijenila pažnju u crnoj haljini.

Mlada majka Vladimira Palfi odjenula je kratku crnu haljinicu s cvjetnim motivima.

Boris Miletić rezultate izbora čekao je u Puli sa svojom suprugom Larom, a uspjeh su proslavili i poljupcem. Za razliku od zagrebačkih dama koje su se većinski odlučile za crnu boju, Lara je nosila bijelo.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene