utrenirana sportašica

Sandri Perković ljeto itekako godi: U bikiniju stavila dekolte u prvi plan i istaknula što joj je najbitnije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sandra Perković, kako se čini prema njezinim objavama, uživa u plovidbi Jadranom i trenutačno je u Ninu, a ranije je bila na Braču i Visu.

Sandra Perković (30) uzela je predah od treninga i ljetuje diljem našeg Jadrana, a svakodnevno otkriva na kojoj je lokaciji i u čemu uživa. 

Pogledaj i ovo Sandra Perković - 4 Pravo osvježenje! Novopečena gospođa Elkasević osim prezimena nakon udaje još je nešto promijenila: ''Super slatko!''

Sportašica trenutačno uživa u Ninu, u kojem se fotografirala kraj kipa Grgura Ninskog te je objavila na Instagram storyju fotografiju u badiću, ali i hrane koju jede. Pratitelji su pitali Sandru je li protrljala nožni palac skulpturi Grgura, za kojeg se vjeruje da donosi sreću. Perković je uslikala i zalazak sunca u Ninu. 

"Samo sunce", napisala je Sandra pokraj selfieja u bikiniju na kojem su u prvom planu njezine grudi i osunčani ten. Kako se čini prema njezinim objavama, sportašica uživa u plovidbi Jadranom, a ranije je obišla Brač i Vis. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Grgur Ninski 💙 #TeamSP #ForeverYoung #TravelGirl #HappyKid #Mestrovic #Nin #CroatiaFullOfLife #CroatiaFullOfLove #AdriaticCoast #Explore #Visit #Enjoy #MyBeautifulCroatia

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

Perković je dobila brojne pohvale za fotografije koje je nedavno stavila na Instagram. Na jednoj je pozirala u bijelom bikiniju na jahti, dok je na drugoj bila u kratkim traper-hlačicama i plavoj košulji te je u jednostavnu punđu zataknula ružičasti cvijet.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene