pozirala samo u grudnjaku

Sandra Perković pokazivala kako njeguje lice, no svu pažnju je ukrao njezin dekolte

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sandra Perković otkrila je svoju beauty rutinu prije spavanja objavivši fotografiju u golišavom izdanju.

Domaća sportašica Sandra Perković pokazala je na Instagramu svoju beauty rutinu prije spavanja, no pažnju njezinih pratitelja je zaokupilo nešto drugo. 

Pogledaj i ovo Sandra Perković - 4 Pravo osvježenje! Novopečena gospođa Elkasević osim prezimena nakon udaje još je nešto promijenila: ''Super slatko!''

Naime, bacačica diska je u ponedjeljak navečer pozirala s maskom na licu, a pritom je nosila crni čipkasti grudnjak. Njezin dekolte je ukrao pozornost s njege lica koju je preporučila Sandra. 

"Bomba čak i s maskom na licu", "Lijepe grudi", "Naša lijepa Sandra, naša heroina", "Tako lijepe oči", komentirali su njeni pratitelji. 

Inače, Sandra je u vezi s Edisom Elkasevićem koji joj je i trener. Sportašica je svojedobno u intervjuu za Novu TV progovorila o njihovoj vezi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GREEN IS IN ! 🎭💚 Moj “beauty” ritual pred spavanje 😍 💤 •Pure renewing mask by @mesoestetic.adria je maska za tjedni tretman pročišćavanja i sužavanja pora namijenjena za tipove kože sklone aknama i seboreji. 🔺Aktivni sastojci: •Beksaretinilni kompleks: kemijski piling retinoid koji pojačava obnavljanje stanica pilosebaceusa. •Kaolin: piling efekt i apsorpcija viška sebuma, što poboljšava mekoću kože. #TeamSP #ForeverYoung #GreenIsIn #Mesoestetic #MesoesteticAdria #DrJelenaJakic #GirlsThing #Beauty #Healthy #Care #Body #Skin #PureRenewingMask #JustPerfect #GoodNight

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

"Krenuli smo u našu poslovnu suradnju iz ljubavne. Ušli smo svjesno u to i znali smo što nas čeka. Mogu biti bezobrazna i reći da smo više bili trener i sportašica nego cura i dečko. Imali smo uspone i padove, ali na svu sreću sad je sve u redu i sad sve ide kako treba. Dogovorili smo se da je on šef na terenu, a ja u kući i savršeno funkcionira. Moj životni put isprepleten je usponima i padovima i zato sam postala jača osoba. To je bila škola", istaknula je.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene