veliki dan!

Sandra Perković pozirala ispred olimpijskog stadiona u Tokiju i preslatkom gestom iznenadila dragu joj osobu

Sandra Perković je na Instagramu čestitala rođendan svojoj najboljoj prijateljici, a javila se ispred stadiona Olimpijskih igara u Tokiju.

Dvostruka zlatna olimpijka Sandra Perković u petak se javila ispred stadiona Olimpijskih igara u Tokiju te je na svom Instagramu čestitala rođendan svojoj najboljoj prijateljici Valentini.

Pogledaj i ovo Sandra Perković - 4 Pravo osvježenje! Novopečena gospođa Elkasević osim prezimena nakon udaje još je nešto promijenila: ''Super slatko!''

"Ovaj dan je za mene još posebniji!! Moja najbolja prijateljica ima rođendan! E pa draga moja Vale, sretan rođendan i sve najbolje ti želi prva hrvatska ženska stjegonoša. Sve znaš! Volim te do neba i nazad", napisala je Sandra u opisu fotografije na kojoj pozira ispred stadiona, dok joj na ruci piše "Sretan rođendan Vale".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen)

U komentarima su Sandrinoj prijateljici mnogi čestitali rođendan, ali i poželjeli sreću našoj sportašici na Olimpijskim igrama.

Sandra Perković je skupa s Josipom Glasnovićem nosila hrvatsku zastavu na otvaranju Olimpijskih igara, a ujedno je i prva hrvatska sportašica koja je imala tu čast.

Perković je inače u Tokio otišla skupa sa svojim dugogodišnjim trenerom i životnim partnerom Edisom Elkasevićem, a par ne krije koliko su zaljubljeni. "To što mi je trener i životni partner je dvosjekli mač, ja sam s njim od 0 do 24, ali on je sa mnom u dobru i u zlu. Zna što radimo na treningu, nema izvlačenja. Uđe u moju kožu, zna kad sam neraspoložena, to su velike prednosti kad imaš osobu kojoj vjeruješ", rekla je Sandra nedavno za In Magazin.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene