Kako je zgodna!

Sandra Perković se pohvalila fotkom s egzotične lokacije, a svi samo gledaju u njezine trbušnjake: "Goriš!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sandra Perković je na Instagramu objavila fotografiju s odmora na kojoj pozira u moru u plavom kupaćem kostimu.

Naša najuspješnija atletičarka Sandra Perković (31) trenutno odmara na egzotičnoj lokaciji odakle ne prestaje podizati temperaturu na Instagramu svojim fotkama.

Pogledaj i ovo Sandra Perković - 4 Pravo osvježenje! Novopečena gospođa Elkasević osim prezimena nakon udaje još je nešto promijenila: ''Super slatko!''

Sada je objavila jednu na kojoj pozira u moru u plavom badiću bez naramenica, a u fokusu su se našli njezini isklesani trbušnjaci.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sandra Perkovic (@discus70queen)

"Goriii", komentirao je Dalibor Petko, a komplimenti se nisu prestali nizati.

"Prelijepa", "Fanstastična", "Wow, goriš", "Sirena", "Kraljica", "Kako si zgodna", još su neki od komentara koje je Sandra dobila za svoj izgled, a prizor je i mnoge ostavio bez teksta pa su joj ispod fotke samo lijepili emotikone vatre i zaljubljene smajliće.

Slične reakcije izazvala je i fotkom na kojoj zavodljivo pozira na plaži u zlatnom bikiniju, a prije toga je sve očarala i u maloj bijeloj haljini.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Mark Bagarić Mark Bagarić Mark Bagarić Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Mark Bagarić +15 Mark Bagarić Celebrity Tko je mladić zbog kojeg je Martina Tomčić izjavila da se zaljubila? Tvrdi da nikad nije bio u vezi, ali nakon ovoga teško da će ostati solo!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Grdić - 5 Aleksandra Grdić - 2 Aleksandra Grdić - 4 Aleksandra Grdić (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) +1 Aleksandra Grdić (FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL) Nekad i sad Naša misica poznata po skandalima nekad je bila glavna zvijezda svakog partyja, a danas vodi posve drugačiji život

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene