Odmor joj baš godi!

Sandra Perković i dalje skriva egzotičnu lokaciju na kojoj uživa s dečkom, no ne prestaje se hvaliti lijepom figurom i preplanulim tenom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sandra Perković objavila je još jednu fotografiju s nepoznate egzotične lokacije na kojoj pozira u badiću, a pronašla je jednodijelni model koji otkriva sve njezine adute.

Naša najuspješnija atletičarka Sandra Perković (31) već neko vrijeme odmara na nepoznatoj egzotičnoj lokaciji sa svojim dečkom i trenerom Edisom Elkasevićem, te neprestano objavljuje svoje fotografije u kupaćim kostimima.

Pogledaj i ovo Sandra Perković - 4 Pravo osvježenje! Novopečena gospođa Elkasević osim prezimena nakon udaje još je nešto promijenila: ''Super slatko!''

A nakon što je sve rastopila romantičnom fotkom poljupca uz zalazak sunca, pratitelje na Instagramu počastila je još jednim pogledom na njezini isklesano i preplanulo tijelo u badiću.

"Život je kao džungla, ako niste jaki, netko će vas pojesti", napisala je u opisu fotke na kojoj pozira u jednodijelnom kupaćem kostim životinjskog i cvjetnog uzorka, s rupom koja je otkrila njezine isklesane trbušnjake.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sandra Perkovic (@discus70queen)

"Prekrasna", "Fantastična", "Blistaš, ženo", "Wow", "Kako si zgodna", "Kraljica", pisali su oduševljeni obožavatelji, a iste reakcije izazvala je i svakom svojom prethodnom fotkom s odmora.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene