to ne radi često

Sandra Perković zaljubljenija nego ikad posvetila romantičnu objavu dečku i treneru

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sandra Perković uživa u ljetovanju po našoj obali, a pridružio joj se i njezin dugogodišnji dečko Edis Elkasević.

Sandra Perković (30) rijetko pozira s trenerom i dugogodišnjim dečkom Edisom Elkasevićem (36), a kada to učini pokaže koliko ga voli i cijeni. 

Pogledaj i ovo Sandra Perković Krenula je fešta! Stigle su fotografije sa svadbenog slavlja Sandre Perković, pogledajte ekskluzivne prizore koje su fotografi uhvatili!

Sandra je objavila na Instagramu fotografiju s Edisom na kojoj se ljube na plaži Sakarun na Dugom Otoku. "Ako znam što je ljubav, znam to zbog tebe", napisala je sportašica pokraj objave. Usto je istaknula riječi: samo ljubav, zauvijek mlada i sretna djeca. 

Njezina fotografija je dobila komplimente pratitelja koji su primijetili kako su Sandra i Enes lijep par. "Woow. Bravo. Nek vam je sretno", "Lijepo", "Oho", komentirali su. 

Sportašica, koja posljednjih godina blista i niže sportske uspjehe, posljednji put je objavila fotografiju s Edisom krajem svibnja. Također su se ljubili, a zajedno su posjetili Plitvička jezera. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

If I know what love is, it is because of YOU! ❤️ XS 😘 #TeamSP #ForeverYoung #JustLove #YouAndMe #Forever #IslandLife #CroatiaFullOfLove #SamoLjubav #DugiOtok #SakarunBeach #TravelGirl #HappyKids

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

Inače, Perković je upoznala Elkasevića 2012. i godinu dana kasnije je postao njezin trener. Edis je i sam ranije bio uspješan sportaš, bacač kugle. "Svi se pitaju tko je to Misteriozni trener, 'čovjek iz sjene', čovjek kojem dugujem sve zasluge. Koji ima znanja, strpljenja, želje i motiva da iz dana u dan budemo sve bolji. To je on, moj trener i životni partner Edis Elkasević. Naša ljubav zaključana je visoko, visoko, da ju sve nesreće i nevolje zaobiđu i da ju samo Anđeli čuvari mogu čuvati", napisala je svojedobno Sandra pokraj objave na Instagramu. 

Nekad se šuškalo da je par prekinuo, no sportašica je uskoro pokazala da je to očigledno neistina. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Lima (Foto: Profimedia) +0 Adriana Lima (Foto: AFP) Celebrity Kakav pogled na bujne grudi: Rijetko dijeli privatne fotografije, a njeni obožavatelji uživaju kad to učini

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene