ljubav je u zraku

Zaljubljena Sandra Perković dugogodišnjem dečku i treneru posvetila emotivnu objavu koja topi srca

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sandra Perković za Valentinovo je posvetila objavu svom treneru i dečku Edisu Elkaseviću, a istaknula je koliko je sretna uz njega.

Sandra Perković na Instagramu je objavila emotivnu posvetu za Dan zaljubljenih svom treneru i dugogodišnjem dečku, Edisu Elkaseviću.

Pogledaj i ovo Sandra Perković - 4 Pravo osvježenje! Novopečena gospođa Elkasević osim prezimena nakon udaje još je nešto promijenila: ''Super slatko!''

"Zbog tebe sjajim! Zbog tebe se osjećam dobro i ti me činiš sretnom. I zbog toga te volim", napisala je Sandra uz fotografiju na kojoj se ljubi s Edisom.

"On je sretan čovjek", "Predivni ste", "Neka vaša ljubav traje vječno", "Divno", samo su neki od komentara njezinih pratitelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen)

Perković je upoznala Elkasevića 2012. i godinu dana kasnije je postao njezin trener. Edis je i sam ranije bio uspješan sportaš, bacač kugle. "Svi se pitaju tko je to Misteriozni trener, 'čovjek iz sjene', čovjek kojem dugujem sve zasluge. Koji ima znanja, strpljenja, želje i motiva da iz dana u dan budemo sve bolji. To je on, moj trener i životni partner Edis Elkasević. Naša ljubav zaključana je visoko, visoko, da ju sve nesreće i nevolje zaobiđu i da ju samo Anđeli čuvari mogu čuvati", napisala je svojedobno Sandra pokraj objave na Instagramu.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Kraljić (Foto: PR) Nina Kraljić (Foto: Instagram) +0 Nina Kraljić (Foto: Instagram) Celebrity Nina Kraljić oglasila se poslije Albinine pobjede: ''Mene je jako teško pobijediti, ali sve znam i sve mi je jasno''

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Albina +0 Albina Celebrity Komentari na pjesmu s kojom idemo na Eurosong stižu sa svih krajeva svijeta: "Ne sjećam se kada je Hrvatska nešto ovakvo napravila"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene