Razvoj poznate sportašice

Kakva transformacija Sandre Perković! Evo kako je izgledala seksi atletičarka kada se tek pojavila

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sandra Perković prvenstveno je sportašica, i to iznimno uspješna. No, svi volimo vidjeti i njena nesportska izdanja! Sandra se u posljednje dvije godine prometnula u pravu modnu zvijezdu. Izgubila je par kilograma i sprijateljila se s Aleksandrom Dojčinović.

Cijela protekla 2017. godina prošla je u znaku seksi objava Sandre Perković. Naša najuspješnija atletičarka prošla je put od djevojčurka upitnih stilskih odabira do dame koja i u modnom smislu jako dobro zna što želi! Pripremili smo stoga jedan mali vremeplov Sandre Perković.

Pogledaj i ovo Sandra Elkasević - 4 ''Mila...'' Matija Vuica podijelila još neviđene fotografije naše proslavljene sportašice u vjenčanici koju je dizajnirala, sve to uz divne riječi!

Prisjetili smo se stoga njezinog izdanja otprije skoro osam godina. Sandra je tada na ležernom snimanju fotografu pozirala odjevena u trenirku, a u društvu svog psića. Prirodna, bez šminke, s više kilograma nego danas! Tada je imala svega 20 godina, njegovala je prirodni i sportski look, no i se tada isticalo njeno lijepo lice.

Da je stislki danas puno potkovanija, svjedoči i fotografija iz 2011., gdje Sandra pozira u društvu kolegice Andree Ivančević, a u kratkoj, plavoj haljini. Od materijala do duljine haljine, sve je bilo pogrešno - sigurni smo da si Perković ovo danas ne bi dopustila!

Godinu dana poslije, u Splitu je zablistala u ulozi carice Priske, a 2014. godine vidljiv je njen stiski pomak. Nagrađena je tada na svečanoj večeri u organizaciji HOO-a. Frizura i šminka su sjajni, a može se ovdje Sandra pohvaliti i boljim modnim odabirom!

Negdje krajem 2015. godine Sandra je počela gubiti kilograme pa joj crvena haljinica otkriva vitke noge i ističe prednosti, a sjajno joj pristaje i boja haljine. Sjajna je to najava za ono što slijedi. Protekla 2017., ali i 2016. zaista su u znaku zgodne atletičarke. Prijateljstvo s Aleksandrom Dojčinović sigurno ju je oplemenilo na više načina, no ono što svi vidimo jest koliko joj dobro pristaju sjajni modeli poznate dizajnerice. Pokazala je to i nedavno, kada je ponovno proglašena najboljom hrvatskom sportašicom. Zlatno - crna haljina pristaje Sandri savršeno, ističe njeno lijepo lice, ali i dekolte, koji je dosad bio nepravedno zanemaren!

Skinula je suvišne kilograme i modno se razvila - Sandra je stoga od ljepuškaste djevojke postala pravi komad! A ono što je najbolje - jest činjenica da i dalje postiže sjajne sportske rezultate! Bravo Sandra!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene