samo ljubav

Sandra Perković u rijetkom izljevu nježnosti posvetila romantičnu objavu dečku i treneru

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sandra Perković zadnji put je Edisu Elkaseviću posvetila objavu za Valentinovo.

Naša sportašica Sandra Perković (30) rijetko objavljuje fotografije s dečkom i trenerom Edisom Elkasevićem, ali kad to učini potrudi se da pokaže koliko ga voli. 

Pogledaj i ovo Sandra Perković Krenula je fešta! Stigle su fotografije sa svadbenog slavlja Sandre Perković, pogledajte ekskluzivne prizore koje su fotografi uhvatili!

"Moja ljubav. Samo ljubav. Tim. Prijatelji. Zauvijek mladi. Obiteljsko vrijeme", napisala je bacačica diska u nedjelju pokraj fotografije na kojoj ljubi Edisa. Par je, kako se čini, za vikend pobjegao iz Zagreba i iskoristio vrijeme za zajednički odmor u prirodi. 

"Slatki par", "Predivni ste", komentirali su Sandrini pratitelji na Instagramu. Inače, sportašica je posljednji put objavila fotografiju s Edisom za Valentinovo kada mu je posvetila romantičnu objavu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MY L❤️VE! #JustLove #Team #Friends #ForeverYoung #Sunday #WeekendVibes #FamilyTime #EidMubarak

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

"Moje srce gori zbog ljubavi prema tebi i svaki dan mog života je tako poseban. Hvala ti dragi. Volim te. Sretno Valentinovo cijeloj mojoj obitelji i prijateljima", napisala je tada kraj slike na kojoj se ljube, a do njih su dupini. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Tvoje lice zvuči poznato +0 Tvoje lice zvuči poznato Celebrity Maja Šuput ne može sakriti oduševljenje nakon lijepe vijesti: "Nitko sretniji od mene"

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene