Glas i stas

Dekoltei i prorezi: Dvije domaće operne dive potrudile su se da njihov koncert bude i vizualni spektakl

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prošlog petka u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski koncert su održala četiri poznata imena - Sandra Bagarić, Đani Stipaničev, Vlatka Burić Dujmović i Dražen Bratulić.

Ove žene imaju glas i stas.

Pogledaj i ovo Sandra Bagarić i Darko Domitrović još su sretno zaljubljeni Ljubavna priča ovog domaćeg para započela je filmski: Upoznali su se dok joj je on bio profesor, a ona mu je odmah poželjela roditi djecu!

Prošlog petka u zagrebačkoj koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski na početku OFF ciklusa koncert su održala četiri poznata imena.

Sandra Bagarić, Đani Stipaničev, Vlatka Burić Dujmović i Dražen Bratulić oduševili su okupljene gledatelje, no kao i obično, dame su privukle najviše pažnje, i to ne samo glasom.

Naime, i Sandra i Vlatka potrudile su se da zablistaju u punom sjaju, a po dvije haljine koje su izabrale za ovu glazbenu večer bile su sve samo ne dosadne i uniformirane.

Posebno ne one Vlatkine, jer i ona zelena plišana s prorezom te duga crvena naglasile su njezin dekolte, pa vjerujemo kako je muški dio publike uživao i u vizualnom djelu koncerta.

S druge strane, Sandra je izabrala nešto zatvorenije modele, a u dugoj žutoj haljini A-kroja izgledala je poput princeze.

Fotografije sa sinoćnjeg događaja u Lisinskom pogledajte u našoj galeriji. 

  1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Predsjednica s Prljavim kazalištem (Foto: Facebook/Kolinda Grabar-Kitarović) Celebrity Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na koncert Prljavaca stigla u trapericama i kožnoj jakni, pa opalila selfie s bendom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene