Dobio veliku podršku

Splitski glazbenik obolio od koronavirusa: "Nema vremena za plakanje, morate biti hrabri"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sandro Majstorović podijelio je sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama kako boluje od koronavirusa.

Splitski pjevač Sandro Majstorović na profilu na Instagramu je sa svojim obožavateljima objavio vijest da boluje od koronavirusa. 35-godišnji glazbenik svoje je stanje odlučio podijeliti s nekoliko tisuća pratitelja koji ga prate i upozoriti sve da se trebaju čuvati.

"Da, svi znaju, pozitivan sam na COVID-19. Već treći dan nemam temperaturu. Ozdravljam. Pobjeđujem virus. Hvala dragom Bogu. Na ovom mjestu jučer papa Francesco sam je molio za sve nas. Molite, molite, molite! I ostanite kući. Kreteni, ovo je serijski ubojica", napisao je Sandro uz fotografiju nastaloj u Italiji.

U komentarima i porukuma dobio je brojne poruke podrške i želje za brzo ozdravljenje na kojima je svima zahvalio. 

"Pozdrav, dragi moji. Evo samo da vam se javim, da vas sve pozdravim, puno vas sve volim, hvala vam na porukuma. Ja vam stvarno nemam snage, jako sam izmoren i ja vam ne mogu odgovarati na poruke. Nemojte se ljutiti. Ja znam biti dosta budan po noći i onda ću vam odgovorit i dan poslije, svakome ću odgovorit. Nemama vremena za plakanje, ne smiješ potonut. Morate bit hrabri", rekao je Sandro i dodao da razmišlja o live javljanju na svom profilu Instagramu kako bi mogao sa svima podijeliti svoja iskustva i savjete.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) Celebrity Beckhamov otac u 73. godini objavio sretnu vijest: ''Dok se događaju važnije stvari, drago mi je zbog ovog''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene