vrući početak godine

Bujna ljepotica istaknula atribute u seksi badiću i sve ostavila u nevjerici: "Kako joj može biti 55 godina?"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Salma Hayek na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u badiću s dubokim dekolteom, koji je u prvi plan stavio njezine bujne atribute.

Glumica Salma Hayek (55) poznata je po svojim raskošnim oblinama, koje rado ističe odjećom, a omiljena "uniforma" su joj seksi badići.

Pogledaj i ovo Salma Hayek sa suprugom - 2 objavila neviđene fotke S 42 godine udala se za milijardera, a njihova ljubav danas je jedna od najstabilnijih među slavnim parovima: ''Voljela bih da sam znala...''

Tako je ovu godinu odlučila započeti u još jednom izazovnom modelu uzorka leoparda, a fotografija koju je objavila na Instagramu njezine je fanove ostavila u nevjerici.

"Prva kava prvog ponedjeljka u prvom mjesecu nove godine", napisala je u opisu fotke, na kojoj je u prvom planu njezin raskošni dekolte.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

"Kako joj može biti 55 godina?", "Najljepša žena na svijetu", "Savršena si", "Boginja", "Salma, ti si čudo", samo su neki od brojnih komplimenata koje je dobila na račun svojeg izgleda na fotki koja je skupila i više od milijun lajkova.

Glumica je prije toga na Instagramu čestitala Novu godinu u još jednom seksi badiću, a pratiteljima je poželjela da u 2022. postanu svjesni vlastite snage.

Inače, Salma je karijeru započela krajem osamdesetih, kada je u rodnom Meksiku dobila ulogu u telenoveli "Teresa", a Hollywood je osvojila 1995. u filmu "Desperado" te je nedavno dobila i svoju zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih. Zadnji film koji je snimila je "House of Gucci", u kojem glumi prijateljicu zloglasne Patrizije Reggiani, Giuseppinu Auriemmu.

Od 2009. godine je u braku s francuskim milijarderom Henrijem Pinaultom, a zajedno imaju 14-godišnju kći Valentinu.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Meryl Streep (Foto: AFP) Sharon Osbourne Obitelj Osbourne (Foto: Getty Images) Sharon i Ozzy Osbourne (Foto: Getty Images) +2 Sharon i Ozzy Osbourne (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Ovih pet parova dokazuje da ljubav može pobijediti sve, iznenadit ćete se tko je na popisu najdužih brakova u Hollywoodu!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Madonna (Foto: Getty Images) Madonna (Foto: Getty Images) Madonna (Foto: AFP) Madonna (Foto: AFP) +0 Madonna (Foto: AFP) Celebrity Mrzovoljna diva bez trunke šminke se pojavila u lunaparku s 36 godina mlađim dečkom, očito je da joj ništa nije bilo po volji

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene