Hollywood u Rovinju

Salma Hayek, Samuel L. Jackson i Ryan Reynolds stigli u Hrvatsku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Salma Hayek, Samuel L. Jackson i Ryan Reynolds stigli su na pulski aerodrom u 14.40 sati.

Holivudski glumci Salma Hayek, Samuel L. Jackson i Ryan Reynolds sletjeli su charterom Croatia Airlinesa u 14.40 sati na pulski aerodrom.

S njima je došao i ostatak filmske ekipe filma "The Hitman's Wife's Bodyguard" u kojem navedeni glumci imaju glavne uloge, a dio ekipe zatim je viđen na ulazu u Hotel Grand Park.

Zvijezde holivudske A-liste na aerodromu je čekao kombi, dok je ostatak ekipe došao na prijavu, doznaje 24 sata.

"Glavni glumci odlaze s aerodroma u crnom Mercedesu inozemnih oznaka. Imaju svoje zahtjeve o kojima ne možemo govoriti i koje moramo poštovati, jer su u pitanju naši klijenti. Ne možemo govoriti o detaljima", otkrili su s aerodroma.

U Rovinju je prošlog petka počelo snimanje filma, no u istarskom gradu su do danas bili kaskaderi i dvojnici slavnih glumaca.

Navodno će glavne zvijezde biti smještene u nekoliko najboljih rovinjskih hotela, a bit će im ponuđene samo istarske delicije. Filmski set osigurava oko 150 ljudi.

1.svibnja set se navodno seli u Zagreb, u muzej Mimara te na školsko igralište u Klaićevoj ulici.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Stefan Živojinović (Foto: Instagram) Stefan Živojinović (Foto: Instagram) Stefan Živojinović (Foto: Instagram) Stefan Živojinović (FOTO: Instagram) +4 Stefan Živojinović (FOTO: Instagram) Celebrity 19 godina od otmice koja je šokirala regiju: "Ne želim da me ljudi sažalijevaju zbog toga što mi se dogodilo"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene