kakvi su to geni?

U 55. godini našla razlog da objavi još jednu seksi fotku, svaki put se iznova čudimo kako ova žena izgleda!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Salma Hayek pozirala je u zelenoj haljini s prorezima na trbuhu, a u prvom planu je, kao i uvijek, bio njezin zavodljivi, bujni dekolte.

Salma Hayek (54) uvijek nađe dobar razlog za objavljivanje svojih seksi fotografija, a to je učinila i ovog puta i pokazala da s godinama izgleda sve bolje. 

Pogledaj i ovo Salma Hayek sa suprugom - 2 objavila neviđene fotke S 42 godine udala se za milijardera, a njihova ljubav danas je jedna od najstabilnijih među slavnim parovima: ''Voljela bih da sam znala...''

Poznata glumica pozirala je u zelenoj haljini s prorezima na trbuhu koja je istaknula njezin bujni dekolte. Salma ju je uskladila s bisernom ogrlicom i na slici je dignula ruke u zrak te pokazala mišiće na njima. 

"17 milijuna", napisala je Hayek aludirajući na svoj broj pratitelja na Instagramu. Naime, glumica je seksi fotografijom proslavila povećanje svojih sljedbenika na društvenoj mreži. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Sakupila je više od milijun i pol lajkova za svoju objavu i mnoštvo komentara. "Predivna i seksi", "Lijepa u zelenom", "Wow", "Nevjerojatna si, volim te", napisali su pratitelji Salmi

Inače, Hayek je nedavno pozirala u bikiniju i pokazala istrenirano tijelo, ali i svoje obline po kojima je poznata. Holivudska ljepotica krije gdje se odmara, no po fotografijama se vidi da je riječ o tropskim krajevima. 

Inače, Hayek je od 2009. godine u braku s francuskim poduzetnikom, milijarderom Françoisom-Henrijem Pinaultom (58), s kojim je dobila kćer Valentinu.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Luka Nižetić i more Celebrity Zbog urnebesnog videa koji je objavio Nižetiću se javilo pola naše estrade, on je prošao dobro, brine ga samo jedno!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene