Pokazala baš sve čari!

Svi su gledali samo u raskošne atribute Salme Hayek, rijetko pojavljivanje njezine kćeri zato je prošlo gotovo neopaženo!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Salma Hayek pojavila se u javnosti s kćeri Valentinom, koju rijetko imamo priliku vidjeti, no pobrinula se ipak da svi pogledi budu na njoj.

Glumica Salma Hayek (55) ukrala je sve poglede na losanđeleskoj premijeri filma "Eternal", gdje se pojavila u društvu svoje 14-godišnje kćeri Valentine Palome Pinault, koju nemamo često priliku vidjeti.

Pogledaj i ovo Salma Hayek s kćerkom Valentinom ljepotica na mamu Ona je 15-godišnja nasljednica bogatstva vrijednog 33 milijarde dolara: Zavirite u nimalo dosadan život kćeri Salme Hayek!

Mama i kći su se za ovu priliku i modno uskladile, a obje su nosile crne haljine s V-izrezom, zbog čega je Valentinin rijedak javni izlazak prošao gotovo neopaženo.

Salma je i inače poznata po svojem bujnom poprsju, a haljina koju je nosila učinila ga je naizgled još raskošnijim, pa ne čudi da je njezin dekolte i ovaj put bio top tema.

Inače, Valentina je jedino dijete Salme i njezina supruga Françoisa-Henrijea Pinaulta, a dobili su je godinu dana nakon što su se počeli viđati. U braku su od 2009. godine, a vjenčali su se na romantičnoj ceremoniji u Parizu te su imali i svadbeno slavlje u Veneciji.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Anja Šovagović Despot (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Prepoznajete li ih? Poznati domaći par pred oltar je stao nakon samo nekoliko dana veze, a 35 godina kasnije i dalje su zaljubljeni preko ušiju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene