bujna ljepotica

Fotkom u toplesu i emotivnom posvetom proslavila kćerin rođendan: "Tako brzo rastu.."

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Salma Hayek podijelila je fotografiju iz trudničkih dana za kćerin 13. rođendan.

Salma Hayek proslavila je 2. rujna 54. rođendan, a sada je i njezina kći Valentina proslavila svoj 13., koji je glumica obilježila na poseban način. 

Pogledaj i ovo Salma Hayek - 1 ona je bomba! Čini se da je Salma Hayek itekako svjesna svojih raskošnih oblina kojima mami uzdahe, pa ih je i ovaj put zavodljivo istaknula!

"Sutra malena beba koja je nastala u mojoj maternici službeno postaje tinejdžerka. Tako brzo rastu...", napisala je Salma u nedjelju. Uz emotivne riječi Hayek je objavila fotografiju u toplesu iz trudničkih dana. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tomorrow the tiny baby that formed inside my womb officially becomes a teen. They grow so fast...⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Mañana, la pequeñita bebe que se formó dentro de mi vientre cumple trece años. Crecen tan rápido...

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Glumica je dobila više od milijun lakova za svoju sliku, a pratitelji su poželjeli sve najbolje njezinoj kćeri i komentirali su kako Salma dobro izgleda. "Gledam fotografiju i uopće se nisi promijenila otada", "Predivna si", "Kako vrijeme brzo prolazi. Čestitam", "Kako uspijevaš i dalje biti tako seksi?", napisali su joj. 

Inače, Salma je od 2009. u braku s francuskim poduzetnikom, milijarderom Françoisom-Henrijem Pinaultom (58), s kojim je dobila kćer Valentinu. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene