Obline rado ističe!

Salma Hayek jedva je obuzdala svoj nikad raskošniji dekolte, uska haljina djelovala je kao da će se raspuknuti svaki čas!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Salma Hayek je ukrala sve poglede na premijeri filma "House of Gucci" u New Yorku, gdje se pojavila u pripijenoj haljini s velikim izrezom na dekolteu.

Glumica Salma Hayek (55) poznata je po svojim raskošnim atributima, koje uvijek rado ističe odjećom.

Pogledaj i ovo Salma Hayek - 1 ona je bomba! Čini se da je Salma Hayek itekako svjesna svojih raskošnih oblina kojima mami uzdahe, pa ih je i ovaj put zavodljivo istaknula!

A svojim modnim odabirom za premijeru filma "House of Gucci" u New Yorku pobrinula se da baš svi gledaju u njezin bujni dekolte.

Salma se na crvenom tepihu pojavila u pripijenoj haljini s velikim prorezom, koja je jedva obuzdala njezine grudi, a izgledalo je i kao da svakim korakom riskira da se sve na njoj raspukne i da pokaže više nego što je planirala.

Salma je kroz visoki prorez na haljini otkrila i noge, a u ovom je izdanju još jednom potvrdila da u šestom desetljeću opravdano slovi kao seks-simbol.

Stajlingom se pohvalila i na Instagramu, gdje često dijeli i svoje golišave fotografije u kupaćim kostimima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Inače, uz Selmu, u filmu "House of Gucci" važne uloge imaju i Lady Gaga, Adam Driver, Jared leto te Al Pacino.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Doris Dragović - 7 In Magazin: Doris Dragović - 6 Doris Dragović Doris Dragović (Foto: Dnevnik.hr) +5 Doris Dragović (Foto: IN Magazin) Celebrity Sina Doris Dragović rijetko imamo priliku vidjeti, u maminom spotu bio je još kao dječak, a evo kako izgleda danas!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene