Samo nek' se vole

Samozatajna ljepotica nije mogla obuzdati strasti pa se prepustila vrućim poljupcima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Manekenka Sailor Lee Brinkley-Cook viđena je kako ljubi dečka Bena Sosnea.

Manekenka Sailor Lee Brinkley-Cook odrasla je pod svijetlom reflektora jer su joj i majka i otac bili dio svijeta slavnih. Mama joj je poznata manekenka Christine Brinkley, a tata arhitekt slavnih Peter Cook. 

Pogledaj i ovo showbuzz Vruća ljubav VIDEO Vrući toples klinč usred oceana!

21-godišnja Sailor sa samo 15 godina potpisala je svoj prvi modeling ugovor sa kompanijom IMG Models, a od tada do danas pali i žari modnim pistama diljem svijeta. Nosila je revije svih važnih modnih brendova te se pojavila na niz naslovnica svjetski poznatih časopisa, no o njezinom se privatnom životu malo toga zna. 

Za razliku od mnogih drugih manekenki, lijepa plavuša Sailor samozatajna je te svoj privatan život u većini slučajeva drži podalje od očiju javnosti, no sada je izgleda popustila iskušenju -  javno se ljubila s dečkom Benom Sosneom. 

Paparrazi su ljepoticu uhvatili kako sunčanog popodneva u West Hollywoodu na cesti ljubi svog Bena, a u razmjenjivanju nježnosti ih uopće nisu omeli objektivi fotića. Par nije mogao skinuti ruke jedno s drugog, a izgledali su kao pravo golupčići - sretni i zaljubljeni.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Leyla Hajrović (Foto: Instagram) Leyla i Izet Hajrović (Foto: Instagram) Leyla i Izet Hajrović (Foto: Dnevnik.hr) +0 Izet Hajrović (Foto: Instagram) Celebrity Supruga omiljenog dinamovca počastila obožavatelje bujnim dekolteom u leopard-haljinici

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene