Ipak nisu opstali

Sada je i službeno! Razvode se Boris Novković i njegova Ines

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svoju ljubav nisu uspjeli spasiti. Nakon osam mjeseci braka Boris Novković i Ines Katić predali su papire za razvod.

Tri mjeseca nakon što je na svom Facebooku Boris Novković objavio krah ljubavi s 19-godina mlađom Ines Katić stigla je i službena potvrda. Nakon osam mjeseci braka pjevač se razvodi od zgodne politologinje. Na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu Boris Novković i Ines Katić podnijeli su sporazumni zahtjev za razvodom braka, pišu 24 sata. "Nisam voljan govoriti o tome", kratko je prokomentirao glazbenik ne otkrivajući razloge zbog kojih je došlo do njegovog trećeg bračnog brodoloma.

Pogledaj i ovo showbuzz Simbolična poruka RAZVOD NAKON ČETIRI MJESECA? Novković objavio kraj braka s Ines?

"Svi koji ste predmnijevali neslavan kraj, uživate u tome i mislite da ste u pravu, niste, a ja ću uživati u svojoj iskrenosti i uvijek i ponovo dati cijelog sebe za ljubav. Ako treba, četvrti i peti i deseti put! Vjerovat ću u pravu ljubav, zauvijek! I nema drugog komentara! Ines, hvala!", napisao je Boris na Facebooku početkom godine i time dao naslutiti da je njihovoj ljubavnoj idili došao kraj.

Prije Ines pjevač je ljubio slikaricu Ivu Višošević. U vezi su bili tri i pol godine. Boris je prije veze sa slikaricom bio u braku s Lucijom Matić. Taj je brak trajao osam godina tijekom kojih su dobili dvoje djece. Prva Borisova žena bila je glumica Bojana Gregorić. Mnogi su ih smatrali najljepšim ljubavnim parom, no njihova bračna sreća nije dugo potrajala. Od Bojane se rastao nakon pet zajedničkih godina.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene