Veliki skandal

Prevara kao iz holivudskog filma: Suprugu je 8 godina varao sa ženom svog brata

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako će Ryan Giggs biti upamćen po uspješnoj nogometnoj karijeri, posebno će biti upamćen po velikom skandalu o kojem se ni dan danas ne prestaje pričati.

Ryan Joseph Giggs velški je nogometni trener i bivši nogometaš koji je igrao za Manchester United te obavljao dužnost pomoćnog trenera.

Pogledaj i ovo Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Getty Images) Nova seks afera Serijski preljubnik u braku je već 11 godina, a sada je uhvaćen kako misterioznu brinetu vodi u hotel

Iako će biti upamćen po uspješnoj nogometnoj karijeri, posebno će biti upamćen po velikom skandalu o kojem se ni dan danas ne prestaje pričati.

Naime, nogometaš se rastao od supruge Stacey s kojom ima dvoje djece nakon 10 godina braka i gotovo filmske afere, a razvod ga je "olakšao" za vrtoglavih 40 milijuna funti. Naime, suprugu je čak 8 godina varao sa ženom svog brata Rhodrija, Natashom.

Iako braća godinama nisu pričala nakon što je otkrivena afera, Ryan je Rhodrija zamolio za oprost te danas razgovaraju. No njihov otac Danny jednom je prilikom izjavio kako se "srami svog sina" te kako se "ne može više niti prisiliti da izgovori njegovo ime".

Priču je u medije 2011. godine plasirala sama Natasha ljuta zbog Ryanove paralelne afere s britanskom reality zvijezdom Imogen Thomas te nije štedjela na sočnim detaljima. "Znala sam da je naša veza najpogrešnija stvar na svijetu, izdali smo ljude koje volimo. Ali to je bila moja ovisnost, nisam mu mogla reći ne. Bio je to samo seks te Ryan nikada nije bio romantičan", izjavila je tada.

Par se upoznao 2003. godine dok se Natasha rastajala od prvog supruga, a nogometaš je bio zaručen sa suprugom Stacey koja je tada čekala njihovo prvo dijete. Dok je ona čuvala trudnoću Ryan se sa svojim bratom Rhodrijem i Natashom zabavljao po londonskim noćnim klubovima. Navodno je Natasha prvo spavala s Ryanom, a onda je kratko prekinula odnos kad je doznala za trudnu zaručnicu te se okrenula njegovom bratu.

Afera je trajala i dok je Natasha čekala dijete s njegovim bratom, a navodno je 2011. godine pobacila Ryanovo dijete. Rhodri i ona dali su braku drugu šansu nakon što je afera otkrivena, dok je Ryan prošloga ljeto pokazao novu djevojku. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones (Foto: Instagram) Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones (Foto: Instagram) Catherine Zeta Jones, Michael Douglas (Foto: Profimedia) Michael Douglas i Catherine Zeta Jones (Foto: Profimedia) +0 Michael Douglas i Catherine Zeta Jones (Foto: Profimedia) Celebrity Holivudska glumica šokirala obožavatelje izjavom o braku s 25 godina starijim suprugom

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Holmes i Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Katie Holmes Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Katie Holmes i Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Katie Holmes ( Foto: Getty Images) +3 Tom Cruise Katie Holmes (Foto: Profimedia) Celebrity Godinama su skrivali vezu zbog njezinog bivšeg supruga, a sada će se napokon vjenčati?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene