drži do privatnosti

Velika tajna: Prvi put izašao s kćerkicom starom 13 dana, a ni njeno ime ne želi otkriti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rupert Grint svojedobno je rekao da razmišlja bi li nazvao dijete ako bude sin po svom liku Ronu Weasleyju, no istaknuo je kako vjerojatno to neće učiniti.

Rupert Grint (31), koji je poznat po ulozi Rona Weasleyja u franšizi Harry Potter, prvi put je viđen u javnosti s kćerkicom. 

Pogledaj i ovo showbuzz ostvarila mu se želja Kao 13-godišnjak zaradio milijune u serijalu koji je zaludio svijet, u rijetkom istupu otkrio da će biti tata

Glumac je dobio prvo dijete s kolegicom Georgijom Groome (28) početkom svibnja i staro je 13 dana. No ne žele otkriti koje su ime izabrali za svoju djevojčicu. Par je viđen u šetnji Londonom, a Rupert je gurao kolica u kojima je bila njihova djevojčica. Usput su oboje iskoristili priliku za ispijanje kave i pridržavali su se mjera sigurnosti, pa su nosili zaštitne maske za lice. 

Rupert, koji inače drži dosta do privatnosti, obavijestio je javnost prošlog mjeseca preko glasnogovornika da će postati otac. Ispalo je da je to učinio taman kad se bližio termin poroda. Glumac je o rođenju djeteta također obavijestio preko glasnogovornika. 

"Rupert Grint i Georgia Groome s radošću potvrđuju rođenje svoje kćeri. Mole sve da poštuju njihovu privatnost u ovom trenutku", pisalo je u priopćenju. 

Inače, Rupert se kao 13-godišnjak proslavio u popularnoj franšizi koja je zaludjela djecu i odrasle. Prema nekim procjenama u kinima diljem svijeta filmovi Harry Potter snimljeni prema knjigama J. K. Rowling su zaradili preko devet milijardi dolara.

Grint je za svoju ulogu zaradio oko 50 milijuna dolara, no priznao je da je gledao tek prva tri filma. "Mislim da su prvi nastavci u redu. Više je vremena prošlo. Mogu se odvojiti od sebe kad sam bio to dijete", ispričao je glumac.

Svojedobno je rekao da ne zna ako dobije sina da li bi ga trebao nazvati Ron prema njegovom liku iz filmova o čarobnjaku Harryju Potteru. "To je prilično dobro ime, ali vjerojatno mu ga neću dati", zaključio je. 

  1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Serena Williams Fotosop (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) Ashley Graham Fotosop (Foto: Profimedia, Instagram) Ashley Graham (Foto: Profimedia) +7 Ashley Graham (Foto: Profimedia) Celebrity Nesavršenosti ovih ljepotica fotošop u stvarnosti ne može sakriti, ali kad se opuste, potpuno zaborave na svoje male mane

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene